reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły:) fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.

Super :D gratulacje !!! :*

Dziewczyny nie mogę wyjść z szoku. Są II kreseczki! I to wcale nie cienie cienia. Pojawiały się momentalnie i są dość wyraźne. Z tego wszystkiego zrobiłam 2 testy bo nie dowierzałam 10 i 25 czuły. I cholernym owulacyjnym poprawiłam i też 2 mocne wyszły:) fotkę dodam wieczorem bo za duże pliki są i nie chcą się dodać. Jadę właśnie do pracy i wciąż nie wierzę jak to możliwe. Wszystkie objawy odbierały nadzieję...szok.
Rewelacja!!!! Gratulacje. [emoji255] [emoji4] Bardzo się cieszę. [emoji4]

łał moje gratulacje, ale sie mamuski posypaly!!! super super super!!!

GRAATULACJE!! :):)
Podpinam sie pod pytania dziewczyn wyzej - opisuj jak to zrobilas i jakie objawy dokladnie :):):)

kulka trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok.
Super, super:) gratuluje:)

Czyli z listy najbliższych testowan mamy

Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1.08
Paulusiaa951 - 23 - Paulina - 9 - 3.08
Bertha - 34 -Beata- 10 - 5.08
Mamuniol-31-Marta-7- 5.08
Nevka - 23 - Claudia - 5 - 5.08

Kolekcjonerka - pozytyw!
Paulusiaa951 - zaglądasz do nas? Kiedy testujesz?

A potem ekipa z 5.08 :)

reklama
Kolekcjonerka ja pierdziule ale numer !!! Cudownie cudownie cudownie !!!!!

Dziewczyny u mnie nie ma w zasadzie żadnych super objawów, nie rzygam jeszcze :) tylko cycki mam takie tkliwe ale tez jakos super nie bola. No i mam tak ze jak sie budzę to mnie żołądek boli od razu taka głodna jestem a jak juz zejdę z mała na dół to ciezko cos mi przełknąć.
No i w głowie mi sie kręci od czasu do czasu.

Do góry