reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Opowiadajcie mamuśki o objawach i w ktorych dc wyszly testy :D
u mnie jak dobrze pamietam bylo tak, ze mialam dostac w 29 dc jak zwykle, czulam sie jak na @, ale zaczely bolec jajniki i kluc i mowie oho czyzby, w 30 dc dziwnie bolal brzuch i po obiedzie zaczelo mnie mdlic na calego, w 30 dc zrobilam test w pracy na ladzie :D bo mdlilo mnie mocno i zalal mnie nagle sluz, duzo sluzu no i bratowa piszczala zrob testa :D no i mam malego szoguna, ktory siedzi mi na pecherzu :D

reklama
To jest takie piękne dla mnie , to o czym piszecie . Jakie mialyscie objawy,jak zobaczylyscie te wyczekiwane 2 kreski i jak teraz mozecie sie cieszyc tym, że rozwija sie pod waszym sercem mała istotka aż mi za kazdym razem zaczynają sie pojawiac łzy w oczach :) i dlatego że ciesze sie waszym szczęsciem i szczęsciem znajomych którzy oczekują narodzin i troche ze smutku że czemu mnie i innych nie moze to spotkac albo dlaczego niektorzy musza tyle na to czekac :( nic ..ja raczej czekam teraz do 7 na okres bo juz brzuch pobolewa i czuje takie napięcie i czasem tez kłucie jajnika aż mam wrazenie że ten okres pojawi sie jeszcze przed 7.08 . Buziaki dla was ktorym sie udalo i dla tych ktore sie starają i kciuki za te ktore lada moment testują :*

Kolekcjonerka gratulacje ;) a ty już spisywałaś ten cykl na starty :) i m. miał nosa :)
Jeszcze co do ciąż gdy mówią że nie ma szans. Moja nauczycielka z swoim m. bardzo długo starali się o dziecko, jeździli do kliniki itp i się nie udawało. WKońcu zaadptowali dziewczynkę i ... po roku zaszła :o Jej zachowanie też się zaraz zmieniło bo wcześniej była taka żyleta że szok a po adopcji w końcu uczniowie odetchnęli i okazało się że fajna z niej babka :) teraz jakoś dwa lata temu urodziła kolejnego malucha. Nie zadbane są wyroki boże hehe ;)

a ja czekam do dentysty w kolejce i luz się stresuję.
niestety gin na urlopie więc wizyta dopiero za tydzień

Kolekcjonerka gratulacje
U mnie pozytywne testy:
Pierwsza ciąża: w 10 tc- ciąża donoszona
Druga ciąża: 28dc - ciąża donoszona
Trzecia ciąża: testy negatywne do 6 tc -poronienie
Czwarta ciąża: 27dc - poronienie w 6 tyg
Piąta ciąża: 25dc - ciąża jeszcze trwa ale: pierwsze usg: jest zarodek bez ciałka żoltkowego,
drugie usg: pojawiło się ciałko żółtkowe ale zniknął zarodek... Więc nie rokuje pozytywnie

reklama
Kolekcjonerka gratulacje
U mnie pozytywne testy:
Pierwsza ciąża: w 10 tc- ciąża donoszona
Druga ciąża: 28dc - ciąża donoszona
Trzecia ciąża: testy negatywne do 6 tc -poronienie
Czwarta ciąża: 27dc - poronienie w 6 tyg
Piąta ciąża: 25dc - ciąża jeszcze trwa ale: pierwsze usg: jest zarodek bez ciałka żoltkowego,
drugie usg: pojawiło się ciałko żółtkowe ale zniknął zarodek... Więc nie rokuje pozytywnie
Marabia kiedy kolejne usg ?

Do góry