Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie było prenatalne. Kość sprawdzał i leżałam chyba 30 minut bo mój pypeć nie chciał sie odkręcić. Szturchał go tam i nic. Ale sie udało. Mierzył tez jakąś kość dwuciemieniowa ale ja nawet nie wiem co to.[emoji1]Bardzo się cieszę :-) mała glizdeczka :-).
Sprawdzał kość nosowa? To nie były już prenatalne co nie?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Myślałam, że tylko ja mam takie wzdęcia i gazy ;-) brzuch wygląda na 5-6 miesiąc a nie tydzień ;-)Ciężko Was dziewczyny nadrobić. Nie było mnie półtora dnia a tu ponad 15 stron do czytania. Truskawka trzymaj się. Obyś jak najszybciej została mamą. Dziewczyny ze szpitala też trzymam za was kciuki i żebyście jak najszybciej wróciły do domu. Gratuluję serduszek i udanych wizyt.
Jakoś na początku tygodnia pisałam że mdłości przeszły. No i chyba wypowiedzialam to w złym momencie. Dzisiaj miałam takie mdłości że musiałam poprzytulac kibelek. Pierwszy raz i oby ostatni. Wczoraj za to od godziny 15 miałam takie wzdęcia że wyglądała jak w 5 miesiącu i do tego wzdęcia takie gazy że co chwilę siedziałam na kibelku.
Miłej nocki dziewczyny
Myślałam, że tylko ja mam takie wzdęcia i gazy ;-) brzuch wygląda na 5-6 miesiąc a nie tydzień ;-)
Dobranoc ciężarówki :-)