• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Bardzo się cieszę :-) mała glizdeczka :-).
Sprawdzał kość nosowa? To nie były już prenatalne co nie?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Nie było prenatalne. Kość sprawdzał i leżałam chyba 30 minut bo mój pypeć nie chciał sie odkręcić. Szturchał go tam i nic. Ale sie udało. Mierzył tez jakąś kość dwuciemieniowa ale ja nawet nie wiem co to.[emoji1]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciężko Was dziewczyny nadrobić. Nie było mnie półtora dnia a tu ponad 15 stron do czytania. Truskawka trzymaj się. Obyś jak najszybciej została mamą. Dziewczyny ze szpitala też trzymam za was kciuki i żebyście jak najszybciej wróciły do domu. Gratuluję serduszek i udanych wizyt.
Jakoś na początku tygodnia pisałam że mdłości przeszły. No i chyba wypowiedzialam to w złym momencie. Dzisiaj miałam takie mdłości że musiałam poprzytulac kibelek. Pierwszy raz i oby ostatni. Wczoraj za to od godziny 15 miałam takie wzdęcia że wyglądała jak w 5 miesiącu i do tego wzdęcia takie gazy że co chwilę siedziałam na kibelku.
Miłej nocki dziewczyny

Ciężko Was dziewczyny nadrobić. Nie było mnie półtora dnia a tu ponad 15 stron do czytania. Truskawka trzymaj się. Obyś jak najszybciej została mamą. Dziewczyny ze szpitala też trzymam za was kciuki i żebyście jak najszybciej wróciły do domu. Gratuluję serduszek i udanych wizyt.
Jakoś na początku tygodnia pisałam że mdłości przeszły. No i chyba wypowiedzialam to w złym momencie. Dzisiaj miałam takie mdłości że musiałam poprzytulac kibelek. Pierwszy raz i oby ostatni. Wczoraj za to od godziny 15 miałam takie wzdęcia że wyglądała jak w 5 miesiącu i do tego wzdęcia takie gazy że co chwilę siedziałam na kibelku.
Miłej nocki dziewczyny
Myślałam, że tylko ja mam takie wzdęcia i gazy ;-) brzuch wygląda na 5-6 miesiąc a nie tydzień ;-)
Dobranoc ciężarówki :-)

Cześć dziewczyny :) nadrobiłam wszelkie zaległości, odpowiedziałam we wszystkich wątkach [emoji16]

Ania1978k czekamy na brzuszek [emoji4]

Ja oczywiście nie śpię od 5 .. Jak zwykle a potem o 21 jestem nieprzytomna...

Dziewczyny nie żygające bez mdłości, jak wy sie czujecie ogólnie ? Ja sie czuje czasem koszmarnie, jestem śpiąca i takie mam spuchnięte oczy jak na kacu, zapita mamuśka ha ha i wszyscy mi mówią ze sie zmieniłam na twarzy, nawet koleżankę ostatnio spotkałam i sie pochwaliłam a ona mówi ze nic nie mówiła ale jak mnie zobaczyła to wiedziała o co chodzi, i słyszę to od kolejnej osoby juz.

A mam jeszcze pytanie dosc intymne jaki macie teraz sluz ????

Miłego dnia !

I POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH [emoji1]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry