reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku nie było ale bede szukala czegoś pomiędzy. To 68 wcale nie jest o wiele wieksze. Bylam w pepco i żadnego wyboru ani bodziakow, ani śpiochów [emoji20] Nie dane mi bylo kupić. No ale może to znak z nieba [emoji3]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470425694593.jpg
O takie placuchy mi wyszły,ten ciemny jest fioletowy:) wrocilismy z urodzin, mam już dość wszystkiego.. jeszcze przeżyć jutro i niech w niedzielę dzieje się co chce;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470425694593.jpg
    1470425694593.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 317
jagodka - ale super koloroy! Dzieciaki beda piszczec jak zobacza :) koniecznie zrob zdjecie!

co do bodziakow to tez rozmiar rozmiarowi nierowny, ja juz nie pamietam jakie kupowalam/dostalam (tutaj od socjalu kazda mama dpostaje wielka paczke z ubraniami, spiworkami itp), ale chyba 54 czy 56 bylo najmiejsze

To ja się też dziś przywita z rana ( normalnie dopiero wstaje, ale mnie naszła ochota na nalesniki, wiec smaże póki dzieci spia).
Wczoraj was w nocy czytałam bo pół dnia mnie głowa bolała tak jakby ktoś od środka młotkiem walil. Dzis wyjątkowo mam męża w domu, to fajnie coś pomoże :) od kiedy dziecko doroslo do normy nie musze juz chodzić na wizyty co 2 tyg (do 13tyg byłam 4 razy) a to był problem bo musze z dzieckiem/dziecmi chodzic. Zastanawiam się za to jak to zorganizować jak zaczną mi robić ktg, jak nie urodze w terminie to robią tez co 2 dzień. Nie będę dala rady chodzić z corka. Miała iść do żłobka od wrzesnia, ale z powodu jej strachu przed ludźmi zrezygnowaliśmy i teraz będę mieć problem.

reklama
Do góry