reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kilka slow o mnie napisalam na innym watku...Napewno bede tu czestym gosciem...Kurde a czemu ja ten watek dopiero teraz odkrylam-jakas ograniczona chyba jestem:-D

Patrycja już poczytałam i mam pytanko piszesz,że masz 3 letnią córkę a suwaczek mówi o rocznej to gdzie jest ta pomyłka??Bo ja dociekliwa jestem ale w dobrym tego słowa znaczeniu:-)

Witam:) Melduje sie ze zyje:) Moja mama jutro wyjezdza:((((( Nie do czytam co napisalyscie,moze ktos streszczenie jakies by napisal z tych dwoch dni:)

leika a Ty chcesz drugie czy mąż długo będzie Cię musiał przekonywać?
patrycja witaj w naszym gronie, to napisz nam tu jeszcze raz albo powiedz gdzie się opisałaś.
czarna Ty zdolna bestio, te blogi to dla mnie czarna magia albo nawet czarniejsza, może kiedyś też założę ale nie jestem tego pewna.
buziaczek fajny pomysł z blogiem jeszcze przed narodzinami :tak::-D. Mój mąż też był ze mną przez pierwszy miesiąc i teraz też tak planuje to super sprawa bo uczy się od początku razem :happy2:
A iwonka coś nie zajrzała po imprezce ;-):-D
Modem nie przyszedł ale jeszcze mogę mieć ojca modem przez jutro :-D, ale znowu będę kwitła w oknie :wściekła/y: mam nadzieję że będzie lało i nie będzie mi żal :-D:-D.

reklama
Patrycja24 Witaj w gornie mamusinek domowych :-)

Pycha Pamiętaj, żeby kupić córeczce tzw. bilet zerowy. Mało o nim słychać, a później konduktor potrafi nieźle się przyczepić. Według mnie to paranoja, nabijanie kasy drukarni, drukującej druczki biletów, ale cóż... :rofl2:

Ania Mam nadzieję, że widoki z okna chociaż przyjemne, jak tak dużo wyglądasz. Ja czasem się denerwuję, bo niestety nie mam okien od strony wejścia do bloku.

Do góry