reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Patrycja24 Witaj w gornie mamusinek domowych :-)

Pycha Pamiętaj, żeby kupić córeczce tzw. bilet zerowy. Mało o nim słychać, a później konduktor potrafi nieźle się przyczepić. Według mnie to paranoja, nabijanie kasy drukarni, drukującej druczki biletów, ale cóż... :rofl2:
Fakt moja mama pracuje na kolei i też musi brać z kasy bilet za który i tak nie płaci.

Ania to ulewy jutro życzę hehe a blogi to nie takie straszne są.

buziaczek fajny pomysł z blogiem jeszcze przed narodzinami :tak::-D. Mój mąż też był ze mną przez pierwszy miesiąc i teraz też tak planuje to super sprawa bo uczy się od początku razem :happy2:
Dziekuje..Ja tak strasznie nie mam co robic(niecierpliwosc) ze zajmuje sie wszystkim co z Blanka zwiazane :-D:zawstydzona/y:
Chyba zwariowalam ...:zawstydzona/y:
Ja uwazam ze taki miesiac jest bardzo potrzebny zbliza i uczy, bo mezczyzna nie odczuwa dziecka przed narodzeniem jak My kobiety!:sorry2:

Ale wam fajnie z tymi mężami ja rodziłam w Pl a mój był tu i na stałe miał nas dopiero od dnia taty więc po 2 miesiącach dopiero a tak to odwiedzał nas.

Witam nowa mame:tak::-):-):-):-)
Tak szybciutko przelecialam bo u mnie ciekawosc duza.Widze ze jest nowy watek do ktoprego sie jutro cos dopisze:tak:i nowy blogasek,oczywiscie juz tam bylam u Blaneczki.Teraz juz sie zegnam.Dobranoc:-)

A jak tak chciala sie usprawiedliwic ze jak z czyms wyskocze ni to z gruszki ni z pietruszki to wybaczcie bo zanim ja nadrobie teeeeeeee zaleglosci to cholera siwa chyba bede...a i skleroze mam tez:-D

reklama
Do góry