ania138
miłość w trzech wymiarach
O iwonka właśnie się zastanawiałam co z Tobą a tu proszę, jesteś 

Dobranoc do jutra

Dobranoc do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Fakt moja mama pracuje na kolei i też musi brać z kasy bilet za który i tak nie płaci.Patrycja24 Witaj w gornie mamusinek domowych :-)
Pycha Pamiętaj, żeby kupić córeczce tzw. bilet zerowy. Mało o nim słychać, a później konduktor potrafi nieźle się przyczepić. Według mnie to paranoja, nabijanie kasy drukarni, drukującej druczki biletów, ale cóż...![]()
Pozwolilam Sobie dodac blog Twojego Synia do naszych ulubionychA ja właśnie byłam na blogasku Blaneczki hehe
mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko??Dziekuje..Ja tak strasznie nie mam co robic(niecierpliwosc) ze zajmuje sie wszystkim co z Blanka zwiazanebuziaczek fajny pomysł z blogiem jeszcze przed narodzinami. Mój mąż też był ze mną przez pierwszy miesiąc i teraz też tak planuje to super sprawa bo uczy się od początku razem
![]()

:-):-):-):-)
i nowy blogasek,oczywiscie juz tam bylam u Blaneczki.Teraz juz sie zegnam.Dobranoc:-)