reklama
Dzień dobry!
Chcę drugie, a nawet trzecie mi chodzi juz po głowie ;-) ale planowałam zacząć starania w przyszłe wakacje, gdy synek skończy 2 latka. Wydaje mi się że 3 lata to optymalna różnica między dziećmi. Ale mąż chce jak najszybciej a ja pewnie niedługo - najwcześniej po roczku- dam się przekonać ;-)
leika a Ty chcesz drugie czy mąż długo będzie Cię musiał przekonywać?
Chcę drugie, a nawet trzecie mi chodzi juz po głowie ;-) ale planowałam zacząć starania w przyszłe wakacje, gdy synek skończy 2 latka. Wydaje mi się że 3 lata to optymalna różnica między dziećmi. Ale mąż chce jak najszybciej a ja pewnie niedługo - najwcześniej po roczku- dam się przekonać ;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam no i pierwsza nie jestem hehe.Z rana to chyba wyścigi zaczniemy robić.Mężuś wczoraj wrócił z garażu po 23 i zanim zjadł i się umył to położyliśmy się po24:-(No i teraz kawę sama piję przed kompikiem,może któraś się przyłączy.U nas zaczęło padać po tych upałach mały odpoczynek:-)
Pycha
mama Mai i Marty
hej
ide czytac, mam 4 strony
ide czytac, mam 4 strony
vici
O i już po kawce jestem i dalej pada chyba cały dzień tak będzie,choć tu nigdy nic nie wiadomo.
Pycha
mama Mai i Marty
no i doczytałam, zaznaczyłam sobie pare postów do multi cytatu i ....mnie wywaliło 

no i nie będe już sie wracac
kawkę własnie skończylam
Marlenka wiem wiem o tym zerowym bilecie :-) ale dzięki
witam nowa mame
i juz więcej nie pamiętam co miałam komu odpisac a do tego moja Majcia mi już tu sie dobiera do klawiatury
a ja czuje sie juz coraz lepiej, schudłam dopiero 1,5 kg, ale tak to na moja psychike dobrze działa, że jak na razie mocno sie trzymam i mnie nawet do słodkości nie ciągnie

kawkę własnie skończylam
Marlenka wiem wiem o tym zerowym bilecie :-) ale dzięki
witam nowa mame
i juz więcej nie pamiętam co miałam komu odpisac a do tego moja Majcia mi już tu sie dobiera do klawiatury
a ja czuje sie juz coraz lepiej, schudłam dopiero 1,5 kg, ale tak to na moja psychike dobrze działa, że jak na razie mocno sie trzymam i mnie nawet do słodkości nie ciągnie

vici
uciekam narazie bo mi synuś już krzyczy więc narka dziewuszki:-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Pojechala moja mama:-( Smutno mi:-(
Witam:-)U mnie nie pada ale zachmurzylo sie.
Pycha za miejscowke sie placi 10 zl jesli chcesz miec miejsce siedzace dla dziecka
Swietne zdjecie
Pojechala moja mama:-( Smutno mi:-(
Witam:-)U mnie nie pada ale zachmurzylo sie.
Pycha za miejscowke sie placi 10 zl jesli chcesz miec miejsce siedzace dla dziecka

reklama
Pycha
mama Mai i Marty
a co tu tak pusto??? 

Maja ogląda Domowe Przedszkole więc mam chwilke :-)
iwonka Maja i tak by nie wysiedziala, więc nawet nie będe kupowac miejscówki, ale jeszcze się do końca nie zdecydowalismy na pociąg

Maja ogląda Domowe Przedszkole więc mam chwilke :-)
iwonka Maja i tak by nie wysiedziala, więc nawet nie będe kupowac miejscówki, ale jeszcze się do końca nie zdecydowalismy na pociąg
Podziel się: