reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

U mnie nastepne pranie dopiero po porodzie bo wtedy bedzie szał pał i kazdy bedzie chciał nas odwiedzic i kazdy przyniesie jakis ciuszek ale powiem wam ze mam tyle ciuchow ze mogłabym jednoczesnie wychowac trójke na nich ,wolałabym zeby moja trójka rodzenstwa to sie razem dogadali i kupili jeden prezent ale np krzesrłko do karmienia albo cos w tym stylu no ale znajac zycie wiem jak bedzie z dwójka a trzecie pomysli jak zawsze ze kupi cis sensownego

reklama
Ja to uprzedzilam wszystkich, że chce pieluchy :) zresztą mam ogromną nadzieję, że goście oszczędza mi wizyt od razu po powrocie do domu i dadzą mi chwile na odpoczynek i oswojenie sie z nową sytuacją.

U mnie nastepne pranie dopiero po porodzie bo wtedy bedzie szał pał i kazdy bedzie chciał nas odwiedzic i kazdy przyniesie jakis ciuszek ale powiem wam ze mam tyle ciuchow ze mogłabym jednoczesnie wychowac trójke na nich ,wolałabym zeby moja trójka rodzenstwa to sie razem dogadali i kupili jeden prezent ale np krzesrłko do karmienia albo cos w tym stylu no ale znajac zycie wiem jak bedzie z dwójka a trzecie pomysli jak zawsze ze kupi cis sensownego

u mnie od zawsze jest tak ze rodzina składa sie raczej na jakiś konkretny prezent dla malucha i jest to przeważnie oczywiście fotelik do samochodu albo jak było w przypadku moich siostrzeńców podwójny wozek bo siostra urodziła rok po roku

Tez bym nie chciala od razu napadu gosci po powrocie ze szpitala,jedynie mama i tesciowa beda na zmiane mi pomagaly w domu:)

Wiktorka to moi zaraz sie zjawia w szpitalu jak urodze .A jesli chodzi o prezenty to ja i siora zawsze ogarniamy temat zeby wspolnie cos kupic bo wiadomo zawsze to wiecej kasy i cos pozytecznego mozna kupic bo z reszta rodzenstwa to niezabardzo sie da dogadac bo im szkoda zawsze dac pare dyszek wiecej a powiem tak wszyscy pracuja i oni nawet maja wiecej kasy niz my ale tak to jest w zyciu

Patrish u mnie w domu bylo tak, ze sie skladali i kupowali wózek lub łóżeczko. Tesciowie niestety nie proponowali nic z takich wiekszych rzeczy.

Betka ja mam szczescie ze tesciowa mieszka 50km odemnie i od 11lat mozr odwiedziła nas z 5razy i to jeszcze moj maz zawsze po nia jezdził i odwoził wiec niebede musiała po porodzie na nia patrzec

Swistak ty mi mowic nie musisz, ja dobrze żyje z jedną i drugą siostrą, zawsze cos zorganizować umiem, a one dwie nawet nie gadają ze sobą. Ja to bym chciala żeby tesciowa i mama moja dopuściły i jak bede chciala to sama poprosze o pomoc, boje się że one mimo wszystko będą nachodzic mnie

Wiktorka witaj w klubie moi rodzice na pierwszy wozek dali bo zawsze tak dawali a tesciowa nawet a szkoda gadac ale no coz tesciow nie trzeba kochac wystarczy tolerowac wiec u mnie tak jest wogole oni sa bardzo starej daty jak ja to mowie maja bardzo zacofane podejscie do zycia i wszystkiego nawet moja sw pamieci babcia nie miała takiego podejscia do zycia tylko szła z postepem

reklama
A powiedzcie mi chrzestni to moim zdaniem moga byc z jednej strony rodziny np mojej bo z meza strony nikogo niechce i troche jest o to nadasany

Do góry