reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sliczne te ubranka sa dla niemowlakow. Dzis nie moglam sie napatrzec. A jak bylam z M rossmanie to pokazal mi takie sliczne skarpetki z grzechotkami i pyta czy kupimy ale ja oczywiscie ze jeszcze zawczesnie. Mam zamiar dopiero kupowac jak bede w 6m
Ja dopiero jestem w 8tyg...wiem ze krociutko i tak jak ty z zakupami mam zamiar poczekac jeszcze. ..narazie zapisuje w zakladkach wasze pomysly i zakupy co mi sie podobaja...jak zgubie tel to juz po mnie :)...co ja bym wtedy zrobila bez moich zakladeczek :):);)

reklama
Czyli never ending story? Zniosę wszystko, warto było o to walczyć :) Godzina 13 już blisko, a zwykle wtedy mi puszcza. W poradniku ciążowym, który kupiłam piszą, że na zgagę pomaga miód. Próbowałaś może?

O miodzie to pierwszy raz slysze. Ale warto sprobowac, wczesniej pilam mleko ale tylko na troche lagodzilo.

Ja dopiero jestem w 8tyg...wiem ze krociutko i tak jak ty z zakupami mam zamiar poczekac jeszcze. ..narazie zapisuje w zakladkach wasze pomysly i zakupy co mi sie podobaja...jak zgubie tel to juz po mnie :)...co ja bym wtedy zrobila bez moich zakladeczek :):);)

Dla mnie to jest jeszcze za wczesnie na wszystko. A co do kosmetykow to siostra mowila ze mi pomorze w koncu urodzila dwoje dzieci (10 i 3 latka) i wie co potrzebne

Na mniejsza zgage mi pomagal miod, ale tylko na poczatku. Potem jyz miod nie dawal rady tylko rennie.

Kupil ktos cos w smyku? Ja juz nie mam cierpliwosci tak ta ich strona muli[emoji30]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak jak wczesniej pisalam to jeszcze nie kupuje bo jest za wczesnie. Ale z ciekawosci weszlam na strone smyka zobaczyc i nie moglam w nic wejsc

reklama
1475067868-oiluup.jpeg

:-) 10tydz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry