ewelin86
Fanka BB :)
No ja przejrzałam super ceny i ciuszkiLaski mozecie robic juz zakupy w Smyku, juz dziala strona.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja przejrzałam super ceny i ciuszkiLaski mozecie robic juz zakupy w Smyku, juz dziala strona.
Body i kaftaniki kupioneLaski mozecie robic juz zakupy w Smyku, juz dziala strona.
Boję się bardzo jutra i wyniku. Jak bakteria nadal będzie to będę musiala tu zostać a wtedy już poproszę o przeniesienie na oddział psychiatryczny. Wykańcza mnie to budzenie w nocy na sprawdzanie tętna, ciśnienia, kilka razy na noc wchodzą jak z czołgiem (aparat do ktg) swieca światło, o 6 sprzątaczki kilka razy, mnie juz to wykańczaMartka jak tam dziś się czujesz?
Właśnie to jest najgorsze, że nie pośpisz w szpitalu bo co chwila coś się dzieje. A jak już uśniesz to o 6 pobudka, sprzataczki chodzą.Boję się bardzo jutra i wyniku. Jak bakteria nadal będzie to będę musiala tu zostać a wtedy już poproszę o przeniesienie na oddział psychiatryczny. Wykańcza mnie to budzenie w nocy na sprawdzanie tętna, ciśnienia, kilka razy na noc wchodzą jak z czołgiem (aparat do ktg) swieca światło, o 6 sprzątaczki kilka razy, mnie juz to wykańcza
Ja jeszcze nie zamawiałam, więc nie pomogęA przyszedł wam mail potwierdzający zamówienie? Bo mi nie i teraz nie wiem czy to zamówione czy nie![]()
Mi jeszcze nie przyszedl.A przyszedł wam mail potwierdzający zamówienie? Bo mi nie i teraz nie wiem czy to zamówione czy nie![]()