• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Sliczne te ubranka sa dla niemowlakow. Dzis nie moglam sie napatrzec. A jak bylam z M rossmanie to pokazal mi takie sliczne skarpetki z grzechotkami i pyta czy kupimy ale ja oczywiscie ze jeszcze zawczesnie. Mam zamiar dopiero kupowac jak bede w 6m
Ja dopiero jestem w 8tyg...wiem ze krociutko i tak jak ty z zakupami mam zamiar poczekac jeszcze. ..narazie zapisuje w zakladkach wasze pomysly i zakupy co mi sie podobaja...jak zgubie tel to juz po mnie :)...co ja bym wtedy zrobila bez moich zakladeczek :):);)

reklama
Ja dopiero jestem w 8tyg...wiem ze krociutko i tak jak ty z zakupami mam zamiar poczekac jeszcze. ..narazie zapisuje w zakladkach wasze pomysly i zakupy co mi sie podobaja...jak zgubie tel to juz po mnie :)...co ja bym wtedy zrobila bez moich zakladeczek :):);)

Dla mnie to jest jeszcze za wczesnie na wszystko. A co do kosmetykow to siostra mowila ze mi pomorze w koncu urodzila dwoje dzieci (10 i 3 latka) i wie co potrzebne

reklama
1475067868-oiluup.jpeg

:-) 10tydz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry