TeQuila
Fanka BB :)
Tylko zobacz czy w ciąży można stosowaćNo masz racje...sorki...chyba sobie krople do oczu kupie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko zobacz czy w ciąży można stosowaćNo masz racje...sorki...chyba sobie krople do oczu kupie![]()
Hehe...dobre...Tylko zobacz czy w ciąży można stosować![]()
Motylku jak jeszcze nie masz to pamietaj zaloz sobie karte w rosmanie zeby byly taniej...ja tez mam w planach sobie ja zalozyc...Przez te koszmarne mdłości chyba muszę dziś odpuścić zakupy oliwek
Czy Wy też tak musicie uważać na to, co jecie, bo jelita nie dają Wam potem żyć? Mam wrażenie, że prawie wszystko mi ostatnio szkodzi:-\ Pomijając fakt, że jedzenie mogłoby nie istnieć, bo nie mam apetytu. Wiem, że jelita się podnoszą i spowalniają pracę, ale żeby aż tak? Długo to może potrwać?
A na mdlosci to chyba imbir polecaja...Przez te koszmarne mdłości chyba muszę dziś odpuścić zakupy oliwek
Czy Wy też tak musicie uważać na to, co jecie, bo jelita nie dają Wam potem żyć? Mam wrażenie, że prawie wszystko mi ostatnio szkodzi:-\ Pomijając fakt, że jedzenie mogłoby nie istnieć, bo nie mam apetytu. Wiem, że jelita się podnoszą i spowalniają pracę, ale żeby aż tak? Długo to może potrwać?
Dzięki, nie mam. Faktycznie może się przydać, bo ostatnio z tą kartą Mama Coffee była dużo tańsza.Motylku jak jeszcze nie masz to pamietaj zaloz sobie karte w rosmanie zeby byly taniej...ja tez mam w planach sobie ja zalozyc...
Przez te koszmarne mdłości chyba muszę dziś odpuścić zakupy oliwek
Czyli never ending story? Zniosę wszystko, warto było o to walczyćJak ja sie ciesze ze jestem juz po. No czasem jeszcze mi sie zdarzy. Jedno minelo to drugie wlazlo zgaga ale wezme reni i jest ok.