reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A'gusia, chyba nie ma co pytać, kto co sądzi, bo ile osób, tyle gustów :) I z każdym imieniem jest tak, że jednym się podoba bardzo, innym się nie podoba w ogóle. Jedni mają takie skojarzenia z danym imieniem, inni zupełnie inne. Zależnie kto ma jaki bagaż doświadczeń. Musi się przede wszystkim Wam podobać a reszta świata przywyknie, zaś jak zacznie im się kojarzyć to imię z małym, uroczym człowieczkiem to nawet polubią.
Jak ładnie to ujelas! :-) Dziękuję! :-)

Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął :) może jutro się dowiem :) Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Dolnego Śląska . Mam 24 lata. Termin mam na 22 marca 2017 jeszcze mały ktoś się nie pokazał mamie bo ostatnio się pupą wypiął :) może jutro się dowiem :) Dzieci nie mam . Straciłam córkę w 29.12.2015 roku w 30 tc odkleilo mi się łożysko .

Witamy! I przede wszystkim bardzo współczuje Ci straty. Tym razem musi być wszystko ok. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Ojej :( na takie posty nie wiadomo co napisać, to strasznie przykre :( ale teraz już, na pewno będzie dobrze Kochana :* trzymamy kciuki :*

Kochana współczuje straty,w takiej juz późnej ciąży :-( teraz juz będzie bez komplikacji :-*
Pochwalę się Wam Mamusie, co mi się urodziło w domu, kilka dni temu :)
3jgx9n73cggmefkw.png

Link do: Facebook Moja Szyszka mała, kolejna już :D
Nie widać niestety z linku :-(

reklama
Ja dziś zasnęłam o 5 (sic!) a o 5:37 mój syn przyszedł mi już wyśpiewywać cały repertuar piosenek poznanych w przedszkolu i recytować wierszyki, które akurat mu się przypomniały a które ja słyszałam po raz pierwszy w życiu :D

Wiecie co, a ja mam 16 tc ukończony i nadal zdarza mi się obudzić na brzuchu.. .Nie wiem, jak mi się to udaje.
Ja tez potrafię jeszcze spać na brzuchu ;-)
Boje sie, ze dziecko przygniote :p

Do góry