reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dzis jakos ledwie zyje..moj mlody kaszle cala noc...w dzien nawet raz nie zakaszle....nawet spalam w poludnie z godzinke....

Widzialyscie to?
Link do: Jak się rodzi dziecko [ZDJĘCIA]. Piękno powstającego życia

Jak mi sie nie chce jutro do pracy....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png
Piękne zdjęcia [emoji7][emoji178]

reklama
Dziewczyny kiedy najlepiej używać w ciąży produktów na rozstępy? Myślicie, że od początku czy dopiero jak brzuch zacznie rosnąć?

Dziewczyny kiedy najlepiej używać w ciąży produktów na rozstępy? Myślicie, że od początku czy dopiero jak brzuch zacznie rosnąć?
Ja w pierwszej ciazy nie uzywalam jak mi sie przypomnialo i mam straszne rozstepy no ale przytylam 23kg... Teraz nie bede uzywala nic specjalistycznego bo juz gorzej chyba byc nie moze[emoji14]
Ale z tego co pamietam dziewczyny uzywaly od poczatku

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używałam sporadycznie, od połowy ciąży i rozstepy mi wyszły [emoji37] teraz zamierzam od poczatku - jak lekarz potwierdzi ciążę. Myślę o Palmers, ale jeszcze sama nie wiem.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć produktów na rozstępy jest chyba od 4 miesiąca ciąży. Pamiętam, że na początku smarowalam się oliwka z babydream dla ciężarnych, ale strasznie mnie denerwowal jej zapach. Później Palmers i jakieś inne firmy, co było na promo w rossmannie [emoji6] zresztą byłam bardzo niesystematyczna. Na brzuchu nie mam rozstępów, ale za to wyszly na udach i boczkach, ale ja duuuuzo przytyłam [emoji13]

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mi pielęgniarka w szpitalu mówiła, że rozstępy mamy w genach zapisane. Jak nasze mamy, babcię miały to i nas najprawdopodobniej one nie ominął. Ja w 4 mscu miałam już jakbym w 9 była a brzuch nie powalał wielkością.

34bww1d3lnjy2tu6.png

Do góry