reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Czy tylko ja rzucilam spanie?:)

Denerwuje się przed dzisiejsza wizytą jakos tak dziwnie. Musze poprosic lekarza o pełno skierowań i zaswiadczen i pobranie.krwi a on jest strasznie niechetny jak ja go o cos prosze. No ale musze bo za tydz ide do tego sZpitala na Genurtsplannung i cale te zwiedZanie i wypenianie dokumentow. No i zaswiadczenie do urzedu i to glupie swedzenie. O zyc mi to nie daje po prostu. Czy chodze czy leze swedza mnie stopy i dłonie. Powolutku sie zbieram i zaraz ide mierzyc cukry i snoadanie jeść

Anetka bedzie dobrze!
Czy ty wiesz ze mi ustalili termin na meldunek w szpitalu dopiero 29 listopada [emoji23] masakra. Jeden rodzony 33 tydzien drugi 36 a Oni mnie zapraszaja 2 tyg przed terminem.noz qurwa ja nawet niewiem czy dotrwam do konca listopad.
I tez to mnie meczy I martwi.
Ja z twoIm pracodawca ? Zaczol przelewac wkoncu twoja wyplate?
Gdzies mi miglo ze dostalas kase na wyprawke. Napisz kochana jakie papiery wymagali. No chyba ze cos mi sie snilo kurcze.
A zaswiadczenie do urzedu w jakim celu? Ze to kazda ciezarna musi?
Kurde z tymi papierami tutaj. Chyba nigdy ich nie ogarne.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeju.. az sie poplakalam ze wzruszenia [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] kochane jestescie [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177] juz lece opisywac co i jak

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No nie placz [emoji7] to hormony !
Tule mocno [emoji171]

Witam sie [emoji8] kochane my sie juz rozpakowalismy [emoji87][emoji85] wczoraj o 21.15 Polly przyszła na swiat. Moja infekcja ktora mialam wywolala skurcze i dla malej bylo lepiej sie urodzic jak być w brzuszku przez ta infekcje. Malutka cala zdrowa i silna! 2340g i 47cm dluga [emoji41][emoji16] urodzilam silami natury ;) i muszę przyznać ze bylo spoko :D ale to opowiem gdzie indziej... w ogole to juz chyba powinnam w innym wątku byc.. bo już ze mnie żadna Grudniowa mama... Buziaki cioteczki

Olgi ! Wielkie gratulacje, super, że z malutką wszystko dobrze :) trzymajcie się :*

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Anetka bedzie dobrze!
Czy ty wiesz ze mi ustalili termin na meldunek w szpitalu dopiero 29 listopada [emoji23] masakra. Jeden rodzony 33 tydzien drugi 36 a Oni mnie zapraszaja 2 tyg przed terminem.noz qurwa ja nawet niewiem czy dotrwam do konca listopad.
I tez to mnie meczy I martwi.
Ja z twoIm pracodawca ? Zaczol przelewac wkoncu twoja wyplate?
Gdzies mi miglo ze dostalas kase na wyprawke. Napisz kochana jakie papiery wymagali. No chyba ze cos mi sie snilo kurcze.
A zaswiadczenie do urzedu w jakim celu? Ze to kazda ciezarna musi?
Kurde z tymi papierami tutaj. Chyba nigdy ich nie ogarne.

Joshi o wyprawce gdzie skladakam coni jak na priv napisze ok? Jak tylko troche sie obrobie z synkiem bo zaraz wychodzimy :)

Witam sie [emoji8] kochane my sie juz rozpakowalismy [emoji87][emoji85] wczoraj o 21.15 Polly przyszła na swiat. Moja infekcja ktora mialam wywolala skurcze i dla malej bylo lepiej sie urodzic jak być w brzuszku przez ta infekcje. Malutka cala zdrowa i silna! 2340g i 47cm dluga [emoji41][emoji16] urodzilam silami natury ;) i muszę przyznać ze bylo spoko :D ale to opowiem gdzie indziej... w ogole to juz chyba powinnam w innym wątku byc.. bo już ze mnie żadna Grudniowa mama... Buziaki cioteczki

Wielkie gratulacje :) nie uciekaj od nas! Opowiedz cos wiecej jak juz bedziesz na silach :)

ja na sam widok mam odruchy wymiotne :D

mam dokladnie to samo...

Ale super gratulacje !!!!! Teraz trzeba zalozyc watek o porodach hihi
I nie uciekaj !!!! Masz tu zostac i nam kibicowac no i na zdjecia czekamy prawda dziewczyny ?

W sumie to zazdroszcze ale moja drobina by pewnie do inkubatora trafila jakby sie juz urodzila :(

thgfflw1k3inkyc3.png

Cudnie, gratulacje dziewczyny!! :) Brawo.

reklama
Do góry