elifit
Moderatorka
A wszystko. Z m niby pogodzone ale łzy wylewalam. Chyba po prostu brakuje mi dziś sił na cokolwiek.Eli przez dolegliwisci ciazowe czy przez sprzeczke z M?
Przyszła paczka z Hipp a w niej chusteczki i naklejka na szybę do auta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wszystko. Z m niby pogodzone ale łzy wylewalam. Chyba po prostu brakuje mi dziś sił na cokolwiek.Eli przez dolegliwisci ciazowe czy przez sprzeczke z M?
O kurde wspolczoje.Boże ale boli.
Zalewalam herbatę wrzątkiem i za blisko stałam, nie wiem jak to zrobiłam ale oblalam sobie brzuch.
Matko jak boli, mam białe bąble
Popsikalam pantenolem
Geniusz że mnie
Auuuuu kurde
Maz dalej sie nie odzywa?Ja dziś mam dół gigant. Nocka taka jak u was. Przywitam się tylko i znikam
Glowa do gory.hormony.A wszystko. Z m niby pogodzone ale łzy wylewalam. Chyba po prostu brakuje mi dziś sił na cokolwiek.

tez czeka na ta paczke i doczekac sie nie mogeA wszystko. Z m niby pogodzone ale łzy wylewalam. Chyba po prostu brakuje mi dziś sił na cokolwiek.
a takie dni tez miewam, poplacze se wtedy i jakos mi lepiej, glowka do gory :*Jezuuuuu jak zwykle zasnelam o 1 I obudzilam sie o 4.30. Masakra.
Nie moge sobie miejsca zalezc.
Jestem juz zmeczona. Powaznie. Jak leze to mnie gdzies przydusza I jak bym pelnego oddechu nie mogla wziasc. Jak siedze to po jak8ms czasie czuje ze maly sie wkurza I mnie obija wsciekle az w pachwinach czuje. Jak stoje dluzej czy chodze to po prostu sie mecze marze aby sie polozyc. Bola mbie pachwiny spojenie lonowe i brzuch mi sie stawia.a to wszystko takie normalne. Przeciez nie jestem pierwszy raz w ciazy. [emoji23][emoji23] Ehhh.
Nocka jak zwykle do bani bo oczywiscie spac nie moge.
Zostalo mi 50 dni do cc. Panicznie sie boje ale chyba juz chce miec to za soba. Moj wczoraj patrzyl na mnie z takim wspolczociem jak sobie pozycji nie moglam zalezc a jak mi sie po dluzszym czasie udalo to qurwa siku mi sie zachcialo.i musialam wstac . Mowi " malutka dasz rade wytrzymac jeszcze troche " no pewnie ze dam ! Przeciez Sama se go nie wyciagne.
Macie siare w cyckach? Martwie sie bo za czasow chlopakow kurcze juz od jakiegoś czasu mialam I to bardzo Duzo. A teraz kurcze cisne te cyce I nic .Sahara.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie szpitalnie, jestem po pobraniu krwi i moczu, jak wyniki beda ok to dzis i jutro dostane steryd, wyjde w poniedzialek, jesli nie to sie przedluzy. Dziewczyny trzymajcie kciuki! Deprecha mnie puscila, wczoraj wylam bez powodu, ehh ale ja to z reguly placzka jestem. Mam nadzieje, ze u was lepiej![]()
Pytanie za 100 pkt. Byłam pewna ze wczesniactwo mija wraz z 37+1. A parę lekarzy mówi, że musi być skończony 37 czyli 38+1... wiecie jak to jest? każdy inaczej liczy te tygodnie...
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
@kleo93 u mnie w szkole rodzenia położna mówiła, że siara może pojawić się np. dopiero tydzień lub kilka dni przed porodem, albo nawet w dniu porodu
@Lola Lolitta kurcze! Uważaj, zwolnij obrotyostrożnie.
A wszystko. Z m niby pogodzone ale łzy wylewalam. Chyba po prostu brakuje mi dziś sił na cokolwiek.
U mnie no spa podzialalaIza niech ci maz kupi buscopan
Drogi jest ale u mnie lepiej zadzialal niz nospa !
![]()