reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziękuję za słowa otuchy. Stan synka jest stabilny, ale to dopiero czwarty dzień, więc nigdy nic nie wiadomo. Choć chciałabym, żeby tak było już. Dziewczynka z powodu braku wód miała nierozwinięte płuca, nie odpowiadała na leczenie. W sobotę odeszła. Wyrzucam sobie, że się męczyła, że nie dali jej spokoju i że byłam przy niej dopiero na końcu. Wypisałam się ze szpitala na żądanie i pojechałam do niej, zdążyłam, żeby się z nią pożegnać. Współczuję Ci Milka strasznie, nikt nie powinien przez to przechodzić. Ja już nigdy nie będę miała córki. A synkowie za mną stęsknieni, więc muszę im sporo czasu poświęcać.

Powodzenia wszystkim czekającym na szczęśliwe rozwiązanie. Trzymajcie się dziewczyny.

tak ale on nie robi Ałaszewski,dawno rodziłaś?
7.09.16 także prawie 8 tyg temu. Ja byłam na 3 piętrze na perinatologii i tam miałam lekarza. Poród na dole ze swoim lekarzem cc w 34,2 ze względu na cholestaze I zagrożenie dla dzieci. Z dzieciakami wszystko ok. Lezaly 16 dni na neonatologi ale tylko ze względu na brak odruchu ssania. Gdy tylko nauczyły się jeść same to wyszliśmy do domu. Wcześniej leżałam 3 razy z czego w 30tc miałam podane sterydy. Warunki w mp są słabe ale mają specjalistów a dla dzieciaków wszystko człowiek wytrzyma.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się pierwszy raz:) według usg mamy 35 tydz , dwie dziewczyny Iga i Nikola
problemy widzę mamy podobne, ja już od kilku dni w nocy w ogóle nie śpię, odsypiam trochę od 6 rano do 10.W czwartek wizyta usg chcieliśmy cc w 38 tyg ale chyba już nie dam rady, ledwo do toalety dochodzę , kiepsko z chodzeniem.Z ruchami to tak jak u was jedna kopie jak wariatka druga siedzi często cicho.
To identycznie jak ja. 35 tydzień. W przyszły czwartek wizyta. Cc mam 17 listopada. Spać jeszcze mogę. Ale są noce co oka nie mogę zamknąć. Duszno mi i gorąco. Odsypiam jak dzieci idą do szkoły czyli 8-10.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja rodziłam w maju ale podczytuję was dziewczyny

Milka, Julla - jesteście bohaterkami, bardzo przykre informacje :( nawet nie wiem o bym ze sobą zrobiła takiej sytuacji. Nie wyobrażam sobie jakbym cała ciążę nosiła w sobie 2 bobaski a został ze mną tylko jeden.... mocno was wspieram i trzymam kciuki za dzieciaczki, które zostały.

Te co jeszcze się nie rozpakowały oby jak najdłużej jak to możliwe tak było.

K8sad no to trzymam kciuki byś wytrzymała :biggrin2:
Milka i Julia przytulam wirtualnie własnie doczytałam o waszych aniołkach
search

Załączniki

• banner.jpg
    banner.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 91
reklama
7.09.16 także prawie 8 tyg temu. Ja byłam na 3 piętrze na perinatologii i tam miałam lekarza. Poród na dole ze swoim lekarzem cc w 34,2 ze względu na cholestaze I zagrożenie dla dzieci. Z dzieciakami wszystko ok. Lezaly 16 dni na neonatologi ale tylko ze względu na brak odruchu ssania. Gdy tylko nauczyły się jeść same to wyszliśmy do domu. Wcześniej leżałam 3 razy z czego w 30tc miałam podane sterydy. Warunki w mp są słabe ale mają specjalistów a dla dzieciaków wszystko człowiek wytrzyma.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Też juz leżałam chwile bo mi psikusa zrobiły,wiec z warunkami sie juz zapoznałam a napisz jak sama cc ?

Do góry