majka23x
Fanka BB :)
Lux! I Ciebie cos dopada? Trzymaj sie!jaki zgodny
wziete dwa magnezy i nospa i chodze pomalutki, boli nadal, choc juz lzej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lux! I Ciebie cos dopada? Trzymaj sie!jaki zgodny
wziete dwa magnezy i nospa i chodze pomalutki, boli nadal, choc juz lzej![]()
no dopada i zaczynam sie bacLux! I Ciebie cos dopada? Trzymaj sie!![]()
Uu a kiedy masz gina? Jak Twoja szyjka?no dopada i zaczynam sie bacciagnie caly dol brzucha z lewej strony, wzielam juz dwie tabletki i magnezu i nospe i czekam na poprawe
wiem, moja bratowa tak robilaDziewczyny nie wiem czy wiecie ale możecie teraz jechać do urzędu stanu cywilnego żeby załatwić papiery związane z dzieckiem, to się chyba nazywa uznanie dziecka nienarodzonego i wtedy po porodzie juz nie trzeba tam jechac z ojcemto chyba tyczy się tylko nie - małżeństw ale takich nas tu też chyba sporo na forum
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
szyjka dluga, bez zmian od poczatku ciazy, usg mam za tydzien w srodeUu a kiedy masz gina? Jak Twoja szyjka?
Ale to chyba tylko tak wstępnie sie robi a później po porodzie dopiero ojciec dopina wszelkich formalności związanych z imieniem i płcią.wiem, moja bratowa tak robilaale ja poczekam az sie maly urodzi zeby jaj nie bylo, ze sie dziewczynka okaze
![]()
bratowa jak Zuzie tak rejestrowala to juz na calego i do konca, nic nie bylo jako wstepneAle to chyba tylko tak wstępnie sie robi a później po porodzie dopiero ojciec dopina wszelkich formalności związanych z imieniem i płcią.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobrazcie sobie ze mialam regularne skurcze co 5min i wzielam kapiel i mi przeszlo. Ja tu meza stresuje siebie nastawiam a tu koniec. No ale te skurcze mam coraz czesciej wiec juz pewnie niedlugo.