Antiope
Fanka BB :)
Pakuj się!!! Już czas!!!Lux teraz już czuje się git, troszkę się rozruszalam i zawroty ustapily, na 14 jade odebrać wqyniki prob wątrobowych i na ktg bo jutro mam wizyte u gin i usg.
czekam na kase z pzu za pobyt w szpitalu i kupie sobie ta koszule do porodu co chyba Czarownica polecala
Jak dzisiaj nie spakuje już się do szpitala to ja nie wiem czy w ogole to zrobie, kurcze jakos nie mogę się za to zabrać - pogońcie mnie![]()

Ja też mam teraz od czasu do czasu lekkie ukłucie w piersi. Siary coś jest, bo daje się z kropelkę wycisnąć, ale na szczęście mi nie ciekanie sama.Mnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też czasami mdłości. Mam wrażenie, że pojawiają się od nacisku na żołądek, bo często po wizycie w wc mijają, tak jakby się tam luźniej robiło.Ja tak ostatnio mialam, ze czulam jakby to byl kamien, a nie piers, ale dwa dni i przeszlo
Za to zastanawiam sie, czy normalne jest to, ze mam mdlosci jak w pierwszym trymestrze [emoji20]