reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Lux teraz już czuje się git, troszkę się rozruszalam i zawroty ustapily, na 14 jade odebrać wqyniki prob wątrobowych i na ktg bo jutro mam wizyte u gin i usg.

czekam na kase z pzu za pobyt w szpitalu i kupie sobie ta koszule do porodu co chyba Czarownica polecala

Jak dzisiaj nie spakuje już się do szpitala to ja nie wiem czy w ogole to zrobie, kurcze jakos nie mogę się za to zabrać - pogońcie mnie ;)

Lux teraz już czuje się git, troszkę się rozruszalam i zawroty ustapily, na 14 jade odebrać wqyniki prob wątrobowych i na ktg bo jutro mam wizyte u gin i usg.

czekam na kase z pzu za pobyt w szpitalu i kupie sobie ta koszule do porodu co chyba Czarownica polecala

Jak dzisiaj nie spakuje już się do szpitala to ja nie wiem czy w ogole to zrobie, kurcze jakos nie mogę się za to zabrać - pogońcie mnie ;)
tez jutro mam usg plus okluliste aaa no i ktg mam tez jutro
ja w czwartek bede miec walizke od przyjaciolki, czekam az mama mi z pracy nowy porannik przywiezie, bo koszule mam dwie do karmienia, mam juz wszystkie kosmetyki dla siebie do szpitala wiec zaczne sie pakowac, w przyszlym tygodniu bedziemy juz chyba zamawiac lozeczko, w czwartek po fotelik jedziemy do sklepu :) bo jest do odbioru, trzymam kciuki za wyniki prob watrobowych!

UWAGA :Chwale sie !!!!!!
Mam siare w cyckach!
Przekonalam sie o tym przed chwila I wcale nie musialam cisnac [emoji41] poprostu samo zmoczylo mi t-shirt [emoji23]
Od wczoraj czuje kucie w piersiach .

Ja mam tesciowa nawet spoko.
Chce dobrze dla nas bo dobra kobieta z niej. Tyle co mnie wkurza ze lubi wypytywac o wszystkie rzeczy nasze ehhh.

N8gdy z tesciami nie mieszkalam I raczej bym temu n8e podolala. Podejrzewam ze wtedy nasze relacje byly by na stopie wojennej [emoji23]
Bo co za Duzo to nie zdrowo.
Tesc jest bardziej walniety. Ale da sie lubiec mimo wszystko.
Podsumowujac sa ok ale DOBRZE ZE MIESZKAMY DALEKO [emoji6][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam siare w cyckach!
Przekonalam sie o tym przed chwila I wcale nie musialam cisnac [emoji41] poprostu samo zmoczylo mi t-shirt [emoji23]

Chce dobrze dla nas bo dobra kobieta z niej. Tyle co mnie wkurza ze lubi wypytywac o wszystkie rzeczy nasze ehhh.

N8gdy z tesciami nie mieszkalam I raczej bym temu n8e podolala. Podejrzewam ze wtedy nasze relacje byly by na stopie wojennej [emoji23]

Kurczę mnie od wczoraj boli jeden cycek. Czy to może być znak, że siara mi się pojawi w większych ilościach?

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam siare w cyckach!

ja tego samego zdania, co za duzo to niezdrowo :) wole mieszkac na swoim a u mnie siary brak

Kurczę mnie od wczoraj boli jeden cycek. Czy to może być znak, że siara mi się pojawi w większych ilościach?

Mnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.

reklama
Mnie cycki bolalo mega na poczatku zejscie ze schodow bylo tragedia musialam je se trzymac.
Pozniej juz wogole nie bolaly I Jakies takie miekkie sie zrobily.
Od wczoraj kuje mnie w roznych miejsca tak jak by ktos w srodku wbijal mi szpilki. No I przy dotyku znowu bola.

No właśnie na początku ciąży mnie bolały, a później przeszło. A teraz właśnie czuję takie kucie w piersi. No zobaczymy co będzie później[emoji6]

Do góry