reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Siemanko,
Rodze w środę, dostałam sterydy na płuca malutkiego.
Chcą robić CC że względu na dużą masę płodu... Niby 4300g. Mogę podpisać prośbę o poród naturalny i tak zrobię, jak nie to CC.
Cieszę się że jest jakaś decyzja.

Trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki. Trzymajcie się dziewczyny!!!
trzymaj sie tam ramy i nie daj sie, nie wierze, ze maly az taka wage jesli mam byc szczera....niech oni sie zdecyduja, bo sami nie wiedza ile dziec wazy

Ledwo wrocilam z miasta.Tak mnie brzuch bolal ze masakra.dalekie spacery juz nie dla mnie [emoji52]
Zjadlam 3 pączki na raz [emoji44][emoji44] az sie trzeslam tak mi sie chcialo [emoji23]
Trzeba isc obiad Robic.
Dzis serwuje enchilade drobiowa.PYCHA !!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
co zes zarla?o nie!!!

@Lola Lolitta , przypomnij mi, stwierdzoną masz cukrzycę? Jeśli dobrze kojarzę, to lekarze zgodni nie byli co do wagi Maluszka?
Najważniejsze jednak, że już wiesz co Cię będzie czekać i że podjęli jakąś decyzję wreszcie w tym szpitalu. Trzymam kciuki za Was oboje i żeby wszystko dobrze poszło :)

Hej, ja po wizycie, opisałam na wizytowym.
a mam nastrój dobry, chyba dzięki temu słoneczku, które u nas świeci. :happy:
Byłam wczoraj w kinie na INFERNO :) bardzo ucieszył mnie ten wypad, jednak wysiedzieć 2h nie było łatwo ;) potem poszliśmy do Sfinksa na przegryzkę i musiałam zabić kelnera wzrokiem gdy zaproponował stoliki na piętrze hihihii MOŻE JEDNAK NA PARTERZE COŚ SIĘ ZNAJDZIE (rzekła, wzrokiem kierując go na swój brzuch), oczywiście stolik się znalazł ;)

Antiope ja miewam „bolącą skórę”, ale wsmarowanie kremu na rozstępy przynosi mi ulgę.

Dzisiaj doszłam do wniosku, że muszę sobie ręcznik podłożyć pod siedzenie kierowcy ;) dużo nie jeżdżę, ale codziennie… i gdyby akurat wody odeszły to masakra z czyszczeniem ;) 1,5l „słodkawych” wód albo ze smółką…. Bleeeee ;)
Podziwiam, że wysiedziałaś w kinie. Ja też bym miała ochotę się przejść, ale wiem, że nie wytrzymam w takiej pozycji. Byłam jakoś w 6-7 miesiącu i już wtedy ledwo wysiedziałam.
Kremu na rozstępy nawet nie mam, bo mi nie wychodzą :happy:
No ja też bym wolała, żeby mi wody w samochodzie nie odeszły. Najfajniej by było, gdyby mi odeszły już w szpitalu, przy 8 cm, tak jak w pierwszym porodzie.

Siemanko,
Rodze w środę, dostałam sterydy na płuca malutkiego.
Chcą robić CC że względu na dużą masę płodu... Niby 4300g. Mogę podpisać prośbę o poród naturalny i tak zrobię, jak nie to CC.
Cieszę się że jest jakaś decyzja.

Trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki. Trzymajcie się dziewczyny!!!
Czyli jeśli podpiszesz tą prośbę, to wywołują oxy, a jak nie, to cc. To w takim razie tak czy tak trzymam kciuki za środę.

reklama
Do góry