reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Eli cos jest na rzeczy ... Lodowka pelna jak nigdy obiad zrobilam na dwa dni jak nigdy bo codziennie jemy co innego i uwaga najwazniejsze ! To jest znak ! Luby wyniosl smieci bez proszenia go o to !!! Sam z siebie [emoji23]

thgfflw1k3inkyc3.png
Wiedz, że cos się dzieje [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zajebiscie, dzwonie do gina zapytac co z rwa, bo umieram z bolu, a on jest na urlopie i wlacza sie sekretarka w jakims innym jezyku, plis nie pytajcie w jakim, bo nawet nie potrafie tego ogarnac, chyba w jakichs chinach siedzi..... [emoji23][emoji23][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]
Ja pytałam moją ginkę o rwę jak miałam z tym problem i nic mi nie poradziła poza masażami, bo tak naprawdę nic więcej nie można...

Musiałam!!!
1479830892-d12m4n.jpeg

[emoji7][emoji7][emoji7]

a8doqqmz725nh9h0.png
Wyswietlilo mi sie foto na glownym. Zanim weszlam na ten watek I kurde Mysle "ciekawe ktora zapodala takie pysznosci "
No I juz wiem !!!!!
Krasnal zabije!!!! [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
W expressowym tempie koncze kapiel w wannie I ide grzebac za slodkim!!!!
Moj dostal smsa " kup ptasie mleczko albo nie wracaj" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny:) Byłam tu ostatnio......bardzo dawno temu chyba w lipcu. Chyba nie dam rady nadrobić wszystkich waszych wpisów :) Pod koniec ciąży czasu jakoś więcej i tak czytam na różnych forach o tych ostatnich tygodniach.. Jak wasze samopoczucie? Jak żyjecie w tych końcowych tygodniach? Ja dokłanie jestem w 35t + 6d a termin na 21 lub 24 grudnia. Jak ja bym chciała żeby nasz Franio zechciał wyjść przed świetami... <3
Przesyłam pozdrowienia dla wszystkich grudniowych mam :) :*

Wyswietlilo mi sie foto na glownym. Zanim weszlam na ten watek I kurde Mysle "ciekawe ktora zapodala takie pysznosci "
No I juz wiem !!!!!
Moj dostal smsa " kup ptasie mleczko albo nie wracaj" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

tez zobaczylam zdjecia na glownym...i obstawialam ze to Lux wstawila:))) zjadlabym chyba cala paczke! od miesiaca prawie nie tknelam slodyczy a na liczniku 11 kg:( a bylo 9 i mialam nadzieje ze tak zostanie jesli wyklucze slodycze:((( no 10 to max... a teraz widocznie ide na 12;(((

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
No I juz wiem !!!!!

Ja tylko rzuciłam hasło w eter.... "ale mam ochotę na ptasie mleczko...." W. Się zaraz zebrał i poleciał do żabki!!:) kinder czekolade jeszcze dokupił, ale nawet zdjęcia nie zdążyłam zrobić [emoji15][emoji15][emoji15]

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry