Mamajasia25
Zaangażowana w BB
jak wasza waga maluszkow ?? mi tydzien temu w poniedzialek powiedzial, ze rowne 3.000g, 37 tydzien. ciekawa jestem ile teraz przybral 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
albo lubie jak ktos starszy z rodziny poprosi o pokazanie usg i wiecie jak sie fajnie patrza, ze mozna takiego maluszka w brzuch podejrzec, nagrac, zobaczyc jak sie rusza, dla nich to abstrakcjaa laski nie ma co sie przejmowac, przynajmniej takie osoby czasem humor moga poprawic swoja ciemnota![]()
tydzien temu w 34+4 2390 mialjak wasza waga maluszkow ?? mi tydzien temu w poniedzialek powiedzial, ze rowne 3.000g, 37 tydzien. ciekawa jestem ile teraz przybral![]()
Właśnie się wykąpalam i ogarnęłam przed jutrzejszą wizyta u lekarza...matkooo jak trudno się okolic tam... Franek tak zaczął się wypinac a główka mi uderza tam na dole i znowu kluje
a poza tym mam tak masakryczna zgage że chyba mi wypali przełyk
![]()
tez mam zgage, pije gaviscon, pomaga, maly fajnie wlasnie kopie (mam pewnosc, ze ma te nogi i receWłaśnie się wykąpalam i ogarnęłam przed jutrzejszą wizyta u lekarza...matkooo jak trudno się okolic tam... Franek tak zaczął się wypinac a główka mi uderza tam na dole i znowu kluje
a poza tym mam tak masakryczna zgage że chyba mi wypali przełyk
![]()
Mój maluszek ostatnio nie dał się zmierzyć...ale w 33 tygodniu skończonym miał 1650gjak wasza waga maluszkow ?? mi tydzien temu w poniedzialek powiedzial, ze rowne 3.000g, 37 tydzien. ciekawa jestem ile teraz przybral![]()
mi nie pomagal mleko, jak juz to zimna cola lub tak jak pisalam gavisconeh jak ja to znam !!!!może mleczka się napij zimnego ?? mnie troszkę łagodzi...
Właśnie muszę się iść napic a dawno nie miałam tak....eh jak ja to znam !!!!może mleczka się napij zimnego ?? mnie troszkę łagodzi...