sylver80
Fanka BB :)
Cześć dziewczynydawno się nie odzywałam ale udało mi sie znaleźć pracę i to jeszcze taką w domu i w nieregulowanym czasie pracy (mam ciągle leżeć bo krwiak się ciągle powiększa) więc w ogóle super i przede wszystkim w zawodzie!
Mój dom wygląda jak pobojowisko. Jak ja nic bie zrobię to mój chłopak tym bardziej, a że mam leżeć no to nic się nie dzieje. Na szczęście święta poza domem, a w sylwestra będziemy leżakować we 2 więc nikt nie będzie mieszkania oceniać. Jednakże podziwiam Was wszystkie bardzo że tak sobie ze wszystkim ładnie dajecie radę.
Co do fasoli to ma juz prawie 2 cm a worek 4 cm, krwiak w największym wymiarze ma 3,5 cm a 2 tygodnie temu miał tylko 1 cm ale muszę przyznać, że nie leżałam cały czas plus lubię spać na brzuchu a z moim Ł mieliśmy kilka przytulanek i może to jest przyczyna. Grunt ze serduszko bije to może siłacz wygra z krwiakiemchociaż jak tylko czuje ze mi coś leci na dole to od razu mam myśl krwiak,krew,izba przyjęć ale za każdym razem to fałszywy alarm.
W życiu nie brałam tyle tabletek bo i no-spa i duphaston i dopegyt i euthyrox i acard i jeszcze kwas. Jak rano wezmę te wszystkie tabletki to od razu mi się robi niedobrze i próbuje te mdłości przespać. W rezultacie śpię codziennie do 14 a chodzę spać koło 3. Codziennie Was przed snem czytam
Też uwielbiam wino. Polecam (jesli ktoras lubi slodkie) mogen davida. Jest dość tanie a w smaku jest lepsze niż niejeden kompocik
Olokolo, trzymaj się i bądź dzielna. Nie przejmuj się bałaganem, ja od kilku dni jestem na L4 (nie muszę leżeć), a i tak nic nie zrobiłam, bo tyle zaległości byli na mieście, plus mimo wszystko codziennie do pracy i tak musiałam zaglądać. Jeszcze kursuję między dwoma miastami/domami, i wyjdzie na to, że w żadnym nie będzie idealnie świątecznie... Ty jesteś usprawiedliwiona

Co do winka, to znam oczywiście, i porównałaś je idealnie do kompociku
 Jeśli 91 przy nicku to Twój rocznik, to jestem 15 lat starsza, i też zaczynałam o takich winek
 Jeśli 91 przy nicku to Twój rocznik, to jestem 15 lat starsza, i też zaczynałam o takich winek Cóż, wiek i doświadczenie robią swoje
 Cóż, wiek i doświadczenie robią swoje  
 Życzę zdrówka i wytrwałości w leżeniu

A fryzjerkę jakąś muszę znaleźć, bo bez tego nie funkcjonuję, choć to też dopiero na wiosnę, bo jeszcze w styczniu też do mojej pani Kasi pójdę.
 A fryzjerkę jakąś muszę znaleźć, bo bez tego nie funkcjonuję, choć to też dopiero na wiosnę, bo jeszcze w styczniu też do mojej pani Kasi pójdę. Ja za to zabrałam korek na pamiątkę, i (o ile to będzie dziewczynka, bo chłopiec może tego nie docenić
 Ja za to zabrałam korek na pamiątkę, i (o ile to będzie dziewczynka, bo chłopiec może tego nie docenić  Może kiedyś, jak nasze Maluchy oderwą się od cyca, gdzieś będzie nam dane je wypić
 Może kiedyś, jak nasze Maluchy oderwą się od cyca, gdzieś będzie nam dane je wypić