Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmm co do korków to sa ogromne ale wszystko zależy w jakiej dzielnicy i tak naprawdę gdzie będziesz sie przemieszczać. Ja mieszkam pod Krakowem i dojeżdżam tylko do granic to tam nie ma korków, ale bliżej centrum jest dramat :/
Fajny pomysł z tymi rzeczami na pamiątkę, ja mam tylko opaskę i pępek zapakowany tak dość porządnie, test po synku wywaliłam ale z tej ciazy tez mam jeszcze
Z tym winkiem to tak sie zastanawialiśmy czy będzie smaczne, niedobre wytrawne zażywałam zawsze do gotowania np mięska. To chyba faktycznie zostawimy, ma nazwę biondi santi brunello rocznik 81, teść mówił żebyśmy go trzymali jeszcze kilka lat![]()
Zresztą teść ma rację 
Myśleliśmy też, czy lepiej właśnie dom na przedmieściach czy mieszkanie w mieście, ale ja mam już całkiem spore dzieci i wolę nie być uzależnioną od ciągłego wożenia ich...).
Fajnie się z Wami pisze 
Ja też już się nastawiam na audiobookiJa tez jestem z Krakowa i korki faktycznie sa duze, trzeba miec do tego cierpliwoscja ostatnio zaczelam sluchac audiobooki (ksiazki/nauka jezykow itp) no i nadrabiam zaleglosci rozmawiajac (przez sluchawki) godzinami przez telefon
jakos trzeba sobie radzic
![]()