Hej i ja sie melduje :-)ale nikt sie o mnie nie martwil

a dwa dni nic nie pisalam:-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-(Wczoraj nie mialam sily sie podniesc z lozka tak mnie rozlozylo.Caly dzien przespalam ale dzis juz lepiej jest,boli mnie tylko gardlo i na spacerze dlugim bylismy ale tak goraco ze nie dalo sie wytrzymac
lilitu ciezka sprawa,przykro mi.Niechce sie wymadrzac bo roznie to bywa w rodzinie ale nie moze rodzina sie zrzucic zeby babcia zobaczyla swoje wnuki i corke?Bo rozumiem ze i ty od czasu porodu u mamy nie bylas?A czemu z dzieckiem pociagiem to zle jechac,dobrze bedzie ja jezdzilam ze swoja corka jak miala kilka miesiecy pociagiem i autokarem kilka godzin
Sewa i Ewcia Ach wy biedne slomiane wdowy,z jednej strony bym chciala czasami zeby moj tak na jakis czas znikal i sie pojawial ale z drugiej mysle ze bym tak nie mogla zyc.
Cloe i Leika Tez u was nie ciekawie z tymi mezami,niby sa ale jakby ich nie bylo.Powaznie trzeba porozmawiac,moze w koncu co nieco zrozumieja,ze nie tylko praca i pieniadze sa najwazniejsze,choc w dzisiejszych czasach niestety tak.A jesli Leika chodzi o nie przespane noce to oprocz zebow powodem moze byk karmienie piersia,u mnie to bylo tak samo a czy starsze dziecko tym wiecej pobudek w nocy az do 14 miesiecy sie tak meczylam karmiac corke,po odstawieniu spi juz normalnie i ja tez
JusiaSlicznie corcia wyglada w kostiumiku

:-)
Czarna i co u Buziaczka?
Juz zapomnialam co mialam komu napisac,wiem ze mialam sie spytac was bo nie pamietram juz ktora to z was prowadzi ten sklep internetowy spozywczy......Jak idzie interes??????????
A ja zdecydowalam sie na dziecko

:-)