reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bo się skuszę ;-):tak::-D

Buziaczek to już z całą pewnością na porodówce. Od wczoraj jej nie było na BB.
Sewa dawaj dawaj,wsiadaj w pociąg i dawaj do mnie,chętnie pogadam z kimś....nocleg zapewnie :-);-).
A Buziaczke no właśnie fakt nie było jeje,a patrzyłąś na

reklama
Bo się skuszę ;-):tak::-D

Buziaczek to już z całą pewnością na porodówce. Od wczoraj jej nie było na BB.
Sewa dawaj dawaj,wsiadaj w pociąg i dawaj do mnie,chętnie pogadam z kimś....nocleg zapewnie :-);-).
A Buziaczke no właśnie fakt nie było jeje,a patrzyłąś na inne fora...

Czarna co tam u buziaka???
Gdize wy jestescie,byczycie sie po takim łądnym dniuuu...

Ewcia przez weekend to tylko my słomianki na BB :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do odwiedzin. Biorę jakieś dobre winko i jadę ;-):tak::-D

Nie było nigdzie Buziaczka więc pewnie już tuli Blaneczkę.

kurcze na dodatek fotelik sie robi juz malemu za maly:/ a narazie nie znalazlam nikogo kto by mi pozyczyl wiekszy..eh ciezka sprawa ale wierze ze sie ułoży:)

Ewcia przez weekend to tylko my słomianki na BB :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Co do odwiedzin. Biorę jakieś dobre winko i jadę ;-):tak::-D

Nie było nigdzie Buziaczka więc pewnie już tuli Blaneczkę.
Dawaj dawaj nie ociąga się,pakuj manele i przyjeżdżaj....
No właśnie tez szukałam Buziaka i nie ma jej..oj tulii tulii :-)maleństwooo suuper maaa....:tak:
Oj my słomiaki siedizmy na BB gdy inne z mężamis ie byczą:-D:-D:tak:;-):-):-)ale damy rade...mamy synków....to tez chłopyy...

Witam cały dzionek nad jeziorkiem i słońce w kość dało więc i dobrej nocki życzę. papa dziewuszki do juterka.
Super nad jeziorko,taka pogod ai trzeba korzystac....papa

Jejku tak mi się spać chce, że aż nie mogę zapanować nad opadającymi powiekami :sick::sick::sick:Tak mnie dziś zmęczył ten dzień lenistwa ;-):-D;-):-D;-):-D jestem przyzwyczajona do ciągłego ruchu.... to siedzeniem się zmęczyłam :-D:-D:-D ale dobrze, że uczulenie trochę mi zeszło :tak:

Idę do wyreczka. Życzę spokojnej nocki! Dobranoc!

reklama
Hej i ja sie melduje :-)ale nikt sie o mnie nie martwil:no:a dwa dni nic nie pisalam:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(Wczoraj nie mialam sily sie podniesc z lozka tak mnie rozlozylo.Caly dzien przespalam ale dzis juz lepiej jest,boli mnie tylko gardlo i na spacerze dlugim bylismy ale tak goraco ze nie dalo sie wytrzymac:no:
lilitu ciezka sprawa,przykro mi.Niechce sie wymadrzac bo roznie to bywa w rodzinie ale nie moze rodzina sie zrzucic zeby babcia zobaczyla swoje wnuki i corke?Bo rozumiem ze i ty od czasu porodu u mamy nie bylas?A czemu z dzieckiem pociagiem to zle jechac,dobrze bedzie ja jezdzilam ze swoja corka jak miala kilka miesiecy pociagiem i autokarem kilka godzin:tak:
Sewa i Ewcia Ach wy biedne slomiane wdowy,z jednej strony bym chciala czasami zeby moj tak na jakis czas znikal i sie pojawial ale z drugiej mysle ze bym tak nie mogla zyc.:no:
Cloe i Leika Tez u was nie ciekawie z tymi mezami,niby sa ale jakby ich nie bylo.Powaznie trzeba porozmawiac,moze w koncu co nieco zrozumieja,ze nie tylko praca i pieniadze sa najwazniejsze,choc w dzisiejszych czasach niestety tak.A jesli Leika chodzi o nie przespane noce to oprocz zebow powodem moze byk karmienie piersia,u mnie to bylo tak samo a czy starsze dziecko tym wiecej pobudek w nocy az do 14 miesiecy sie tak meczylam karmiac corke,po odstawieniu spi juz normalnie i ja tez:)
JusiaSlicznie corcia wyglada w kostiumiku:tak::-)
Czarna i co u Buziaczka?
Juz zapomnialam co mialam komu napisac,wiem ze mialam sie spytac was bo nie pamietram juz ktora to z was prowadzi ten sklep internetowy spozywczy......Jak idzie interes??????????
A ja zdecydowalam sie na dziecko:szok::-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry