Lenka232323
Fanka BB :)
Zaczynam z nimi ten cyklUda się na pewno
A próbowałaś już testów owulacyjnych ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaczynam z nimi ten cyklUda się na pewno
A próbowałaś już testów owulacyjnych ?
A ja bym chciala. To zawsze bylo moje marzenie....Od tysiąca to chyba pęcherzyk widać dopiero. A serduszko niby pod koniec 6 tygodnia, więc powinno być na dniach
Lepiej nie
Tzn z radości bym nie skakała, ale przyjmę dowolną ilość z pokorą![]()
Trzymam kciuki żeby z tej bieli zrobiła się piękna różowa kreseczka ☺![]()
U mnie narazie biel, Ale parę dni jeszcze zostało [emoji12]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziękuję Kochana [emoji12] Czas pokaże [emoji16]Trzymam kciuki żeby z tej bieli zrobiła się piękna różowa kreseczka [emoji5][emoji110]
Aha hehe to ja nie wiem co to slyszalam ze serduszko bije.. Ja umowilam sobie wizyte na przyszly wtorek, a juz bym chcala zeby bylo serduszkoOd tysiąca to chyba pęcherzyk widać dopiero. A serduszko niby pod koniec 6 tygodnia, więc powinno być na dniach
Lepiej nie
Tzn z radości bym nie skakała, ale przyjmę dowolną ilość z pokorą![]()
To mamy tak samo. Ja tez @ dostalam 7 grudnia. Tylko nie wiem kiedy u mnie owulacja. Mialam miec tak samo jak ty, bo pamietasz ze mowilysmy ze idziemy leb w lebOstatnia @ 7 grudnia, a owulacja 17-18. Także beta 22 dni po owulacji taka wyszła. Zobaczymy co jutro będzie![]()
No pamiętam jak mąż szlaban założył na seksyTo mamy tak samo. Ja tez @ dostalam 7 grudnia. Tylko nie wiem kiedy u mnie owulacja. Mialam miec tak samo jak ty, bo pamietasz ze mowilysmy ze idziemy leb w lebtylko ze po tym chorobsku cos sie pochrzanilo u mbie i mysle okolo tygodnia owu mi sie opoznila..
TSH wygląda ok, w którym dniu cyklu robiłaś?Dziewczyny to moje poniedziałkowe wyniki co myślicie ?pierwsze to tsh drugie to progesteron
![]()
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Robiłam w 23 dcTSH wygląda ok, w którym dniu cyklu robiłaś?