reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
1484067462-aaaaaa.jpeg

U mnie narazie biel, Ale parę dni jeszcze zostało [emoji12]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby z tej bieli zrobiła się piękna różowa kreseczka ☺✊

Od tysiąca to chyba pęcherzyk widać dopiero. A serduszko niby pod koniec 6 tygodnia, więc powinno być na dniach :)

Lepiej nie :-D
Tzn z radości bym nie skakała, ale przyjmę dowolną ilość z pokorą :p
Aha hehe to ja nie wiem co to slyszalam ze serduszko bije.. Ja umowilam sobie wizyte na przyszly wtorek, a juz bym chcala zeby bylo serduszko:) a nie wiadomo:p najlepsze jest to ze ja nie wiem kiedy u mnie doszlo do zaplodnienia haha:p

Ostatnia @ 7 grudnia, a owulacja 17-18. Także beta 22 dni po owulacji taka wyszła. Zobaczymy co jutro będzie :)
To mamy tak samo. Ja tez @ dostalam 7 grudnia. Tylko nie wiem kiedy u mnie owulacja. Mialam miec tak samo jak ty, bo pamietasz ze mowilysmy ze idziemy leb w leb:) tylko ze po tym chorobsku cos sie pochrzanilo u mbie i mysle okolo tygodnia owu mi sie opoznila..

To mamy tak samo. Ja tez @ dostalam 7 grudnia. Tylko nie wiem kiedy u mnie owulacja. Mialam miec tak samo jak ty, bo pamietasz ze mowilysmy ze idziemy leb w leb:) tylko ze po tym chorobsku cos sie pochrzanilo u mbie i mysle okolo tygodnia owu mi sie opoznila..
No pamiętam jak mąż szlaban założył na seksy :)
To chyba skoro w czasie teoretycznej owulacji uwazaliscie, to musiało pyknąć później ;)

reklama
Do góry