reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
malaga moja przesyłka przyszła po tyg. od zamówienia:tak:
Super :-) Ja zamówiłam z odbiorem w sklepie, mam nadzieję, że nie będę długo czekać :tak:

malaga Ty zamawiałaś kubek ze zjęciem synka dla męża:-) możesz mi powiedzieć od którego sprzedawcy:rofl2:
Zamawiałam w sklepie w rodzinnym mieście. Nawet nie wiem dokładnie gdzie, bo zamawiała dla mnie i odbierała moja siostra :-)

Ja wypełniałam jakieś ankiety w szpitalu - dostałam przy wyjściu.
Ja też :tak:

Co do próbek, to ja jestem z Waszych okolic blueberry i roksi, więc to na pewno nie region decyduje ;-):-)

Koleżanka rodziła w tym samym szpitalu gdzie ja tylko 5 dni wcześniej i wypełniała pewnie te same ankiety a dostała zupełnie inne próbki, m.in. te fajne z Hippa a ja nie :no::angry:.

Dziewczyny jak wytrzymujecie te upały?? Ja już się prawie roztopiłam... U nas ma być jutro 37C!!!:szok:
Pogodynka.pl - serwis pogodowy
W pokoju gdzie śpimy jest teraz 31,5C bo to na poddaszu i strasznie się od dachu grzeje... wentylator jest skuteczny jak się koło niego siedzi... Oj ciężka noc się zapowiada.....:sick:.
Przy karmieniu Młodego oboje jesteśmy spoceni ...
Biedne te nasze dzieci, ani się zimnego karmi nie mogą napić :-p ani w przeciągu poleżeć....

debiutantko ja sie ciesz chociaz jakbym w miescie siedziala to bym chyba wymiekla:-D
my caly dzien nad woda spedzamy . jeziorujemy sie raz tu raz tam . codzienie gdzi eindziej juz od soboty jak sie rozpogodzilo to tak sobie jezdzim ae na nocki wrcamy
mlody leniu****e na naguska w cieniu drzew i zadowolony jest jak nie wiem
a mama pluska sie w wodzie :-):-):-)
oby do sierpnia tak bylo :tak:

ile wasze dziecie spai w dzien ?
Tristan budzis ie na jedzienie po 5 poem spi do 7 i potem idzie spac na pol godzinki tak po 10 i kolo 2 zasypia na godzine a poten juz 30 min apotem o 20 spac i do 5 rano juz znowu wypadl mu jeden blok spania

moj niuniek jak sie mu paluszki poda to sie juz nie tylko dzwiga ale pupcia mu sztywnieje i staje na nozki i kica sobie
znowu za wczesnie
bylam u lekarza i dostalismy witamine d bo malutk jest a staje na nogi lakarz sie przerazil ze tak szybko
ja tez szybko stawalam i mi sie nogi wygiely ale na szczescie sie wyprostowaly po cwiczeniach :tak:

jestesm stearsznie ciekawa co u melanie slychac . moze gdzies minelam ale jakos chyba dawno sie nie odzywala anija jeszcze dluzej:crazy:dziewzyny wiem ze zaganiane jestescie ale moze 5 minut znajdziecie i dacie nam znac co u was ?:tak:podrowienia dla marcowek i buziaki dla dzieciaczkow

Miloku Melanie faktycznie ostatnio nie widać ale czytałam jej bloga i tam bylo wiecej bieżących wiadomości :tak:.

Za to niektóre dziewczyny już 100 lat się nie pokazywały, np. Anija.... a kiedyś często bywała.

Nieługo się znów "posypiemy" bo nachodzi czas powrotów do pracy i tylko niektóre szczesciary :-) zostają w domu. A wtedy te parę godizn po pracy będziemy pewnie spędzać z dziećmy żeby nie zapomniały jak mamy wyglądają ;-).

Moje dziecko zasnęło niewykąpane ale nie mam sumienia go na razie ruszać bo w tym upale to w czasie snu moze sobie odetchnie a w końcu "częste mycie skraca życie " :-D. Zresztą niedługo się pewnie obudzi i będzie chciał pić.

A Ty Miloku to jak się domyślam zostałas w PL na wakacjach ;-)??

Nieługo się znów "posypiemy" bo nachodzi czas powrotów do pracy i tylko niektóre szczesciary :-) zostają w domu. A wtedy te parę godizn po pracy będziemy pewnie spędzać z dziećmy żeby nie zapomniały jak mamy wyglądają ;-).
Hi hi, ja w pracy cały dzień siedzę przy kompie, więc pewnie będę miała więcej czasu na internet niż w domu :tak:

Miloku Melanie faktycznie ostatnio nie widać ale czytałam jej bloga i tam bylo wiecej bieżących wiadomości :tak:.

Za to niektóre dziewczyny już 100 lat się nie pokazywały, np. Anija.... a kiedyś często bywała.

Moje dziecko zasnęło niewykąpane ale nie mam sumienia go na razie ruszać bo w tym upale to w czasie snu moze sobie odetchnie a w końcu "częste mycie skraca życie " :-D. Zresztą niedługo się pewnie obudzi i będzie chciał pić.

A Ty Miloku to jak się domyślam zostałas w PL na wakacjach ;-)??

racja niedlugo bedzie znowu mniej mamus na bb:-(ale dziewczyny musicie oiecac ze chciaz raz na jakis cza szajrycie na forum;-)ja do pracy narazie nie wracam ale tez obiecuje:tak::tak:
i tu sie debiutantko nie mylisz siedze sobie u mamusi i daje sie dziadkom (z mojej storny )nacieszyc wnusie i juz widze tego efekty :szok:
rozbestwili mi dzieciaczka . nosza go i bujaja i caly czas ktos przy nim jest i nawet nie daja mu sie samemu pobawic:szok:
sama im na to na poczatku pozwolilam i to byl moj blad ale pomyslalam sobie ze jak tylko jedni dziadkowie sie nim interesuja to niech to bedzie na full:confused2:
i tu byl moj blad
dziadki zwariowali na jego punkcie a o zeswirowal na ich punkcie a mam poszla w odstawke bo to jest ta co smaruje przebiera karmi ubiera przebiera i czysci noska :rofl2::rofl2::happy2::rofl2:

Cześć dziewczyny

Dziś miałam okropny dzień, mąż jutro wraca do pracy, koniec urlopu:-(

U nas było dziś 35stopni w cieniu:szok::szok::szok: Nie byliśy na spacerku, bo się nie dało wyjść na dwór żeby się od razu nie usmażyć, szkoda mi Wiktorii i wolałam żeby posiedziała w domu. Mam nadzieję, że jutro będzie choć trochę chłodniej, chociaż wątpię.

Co do próbek to mi przyszły tylko z Hippa.

reklama
Jaką możecie polecić pralkę do prania. Musimy jutro kupić i kompletnie nie wiem jaką. Bo naszą trafił szlag.

Do góry