reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

debiutantko ja sie ciesz chociaz jakbym w miescie siedziala to bym chyba wymiekla:-D
my caly dzien nad woda spedzamy . jeziorujemy sie raz tu raz tam . codzienie gdzi eindziej juz od soboty jak sie rozpogodzilo to tak sobie jezdzim ae na nocki wrcamy
mlody leniu****e na naguska w cieniu drzew i zadowolony jest jak nie wiem
a mama pluska sie w wodzie :-):-):-)
oby do sierpnia tak bylo :tak:

ile wasze dziecie spai w dzien ?
Tristan budzis ie na jedzienie po 5 poem spi do 7 i potem idzie spac na pol godzinki tak po 10 i kolo 2 zasypia na godzine a poten juz 30 min apotem o 20 spac i do 5 rano juz znowu wypadl mu jeden blok spania
ale macie fajniusio :-p:-p:-p
do mnie jutro przyjeżdża kuzynka lat 13 więc będę miała opiekunkę do małej :-p:-D i może w środe jak nie będzie padać (zapowiadają jakeś burze czy cuś) to też popjedziemy nad jeziorko albo na koniki :-p:happy2:
moja maleńka w ogóle mało śpi w dizeń - dzisiaj po połączeniu wszystkich drzemek może godzina by sie uzbierała:-( ale za to w nocy śpi ładnie. od 22 do 6
. strasznie męczą ją te upały. marudna jest i poci sie strasznie (jak wszyscy dookoła)
Jaką możecie polecić pralkę do prania. Musimy jutro kupić i kompletnie nie wiem jaką. Bo naszą trafił szlag.
nie kupuj włoskich:no: Ardo. Amica:no:

reklama
Dostałam maila z fotojokera, że zdjęcia są do odebrania jutro :-) Ale się cieszę :-D Już się doczekać nie mogę :-)

Dobranoc :-)

witajcie dziewczyny
dzisiaj znowu powtorka z rozrywki a naet chyba cieplej niz wczoraj:tak:
my zarz wyruszamy nad jeziorko
ale mam ochote nad morze pojechac ale tam nie ma cienei a my nie mamy parasola zadnego wiec morze odpada

ja co do pralek to nie pomoge nie znam sie :no:

malaga a gdzie ty te zdjecia odbierasz jest gdzies lista miast w ktorych te sklepy sie znajduja. nigdy o takim nie slyszalam wiec chcyba u mnie taiego nie ma

moj niuniek juz zasnal ululany przez babcie:no:ach tebabcie rozpieszczaja i rozbestwiaja maluszki :tak::-D
milego dnia

Witajcie mamusie :-)

Dziewczyny jak wytrzymujecie te upały?? Ja już się prawie roztopiłam... U nas ma być jutro 37C!!!:szok:
Pogodynka.pl - serwis pogodowy
W pokoju gdzie śpimy jest teraz 31,5C bo to na poddaszu i strasznie się od dachu grzeje... wentylator jest skuteczny jak się koło niego siedzi... Oj ciężka noc się zapowiada.....:sick:.
Przy karmieniu Młodego oboje jesteśmy spoceni ...
Biedne te nasze dzieci, ani się zimnego karmi nie mogą napić :-p ani w przeciągu poleżeć....

Ech kiepsko znosimy, kiepsko :-pPrzez te upały nie wyszłyśmy na spacer w ogóle, tylko rano na ok. godzinkę wystawiłam małą w wózku na balkon, bo mam od strony, z której rano słońce nie świeci...zaraz chyba zrobię to znowu, niech chociaż trochę nałyka się "świeżego" powietrza (świeże to ono tak szczerze to zbytnio nie jest, ale zawsze coś) ;-)

Dzisiaj idziemy na kontrolę bioderek. Strasznie się boję :sick:

Dzień dobry wszystkim!!
Agutek- nie martw sie będzie dobrze.

A u mnie w mieszkaniu jest zimno, bo mieszkamy w bloku 4 pietrowym z cegły i mury jeszcze się nie nagrzały a poza tym mam pełno drzew dookoła więc na I pietro za dużo słoneczka nie wpada, mam klime za darmoche:)

A tak w ogóle to wczoraj Wiktoria kapała się w dużej wannie z mamą, ale jej sie podobało. Popływała sobie spokojnie, polezała na kolankach u mamy a jak było trzeba wychodzić to wielki ryk:(

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj wyszłam z małym koło 18-tej, ale zaraz wróciliśmy do domu. Teraz babcia z nim poszła na chwilkę do cienia. Mieliśmy dzisiaj iść na szczepienie, ale odpuszczam na razie. Czekam na zmianę pogody :-).

reklama
A ja myślałam właśńie nad pralką Amica, już sama nie wiem.

Co do pogody to szkoda gadać, o 8ej rano byliśy na dworzu i szybko uciekliśy do domu, bo nie da się wytrzymać. W domu wcale nie lepiej:wściekła/y:, chociaż tyle dobrze że w głowę nie grzeje:rofl2:. A o 4ej rano jak było przyjemnie, nic tylko iść na spacerek. Wiktoria spała dziś do 7ej, ale i tak jestem niewyspana.

A wczoraj pierwszy raz dostałam od córci (zapewne nie ostatni). Obudziła się o 5ej:szok:, a ja wiedząc że jak otworzę oczy to jestem już zgubiona i koniec spania, no to sobie leżę i słucham co robi. Wiktoria gadała sobie i wierciła się (śpi ze mną), no i w końcu przekręciła się w poprzek łóżka i dostałam piętą w oko:tak: Od razu "obudziłam się", mimo że widziałam gwiazdy:-D:-D

Do góry