reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@NeSSi te dwa kudłacze (kotki w sygnaturkach na forum), to chyba była jakaś przepowiednia dla Ciebie :)

Co do aktualizacji danych w tabelce: to moje zostają bez zmian - wróżka krwawka pogrywa sobie ze mną w chowanego!! :[ już nie wiem jakim sposobem ją brać: wino - nie pomogło, trening - nie pomógł, seks - nie pomógł... to co ją wreszcie wywoła??? o_O Znów w ferworze walki, zrobiłam dzisiaj po pracy test (ostatni który miałam w domu) i oczywiście bledzioch jak nigdy... Czy to nie jest złośliwość losu, że cykl znowu się wydłuża? Zapisałam się w piątek do gin, myślicie że coś wyśledzi skąd takie rozregulowanie?

P.S. Trzymajcie za mnie kciuki wieczorem! Przerysowałam auto na parkingu i muszę o tym jakoś powiedzieć mojemu M. :( :( On dba o auta jak nie wiem, więc podejrzewam że będzie mocno wkurzony...

Drygi tydzien jezdze autem K do pracy bo moje u mechanika i uwierz, ja sie ze stresu z 10 lat juz zestarzalam [emoji23] on kocha tak to auto i daje mi kluczyki to widze przerazenie w jego oczach [emoji23]
A ja sie stresuje, ze cos zrobie temu autu bo wtedy bede musiala znalesc sobie jakis przytulny most czy karton do mieszkania [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

teraz robilas czy rano?
Robiłam gdzieś koło.15 stej dzisiaj a z córką robiłam dwa dni po dniu planowanej miesiączki też po południu i była druga Kreska. A u mnie nawet małego cienia teraz nie ma siedzę i rycze normalnie żyć mi się odechcialo to nie dla mnie chyba

Wczoraj pinda przyszla.

Jakis niedorobiony farmaceuta. Mnie sie normalnie pytaja dla kogo kupuje zwykle krople bez recepty. A co dopiero takis powazny lek.

Piekna tabelka :)

U mnie termin malpy jest zly :p
14 lutego powinno byc :)
Dziekuje :)

Aaa zakochalam sie [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To walczymy dalej Kochana .... nie ma co, kiedyś w końcu sie uda bo No jak inaczej :-) głowa do góry :-)

Aaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.

Dziękujemy bardzo za tabelkę ;-) :-)

reklama
Do góry