No u Ciebie wysoka betaLola gratulacje!!! Cudowne wieści. Wczoraj był wyjątkowo szczęśliwy dzień. Mam nadzieję że dzisiaj też same dobre wiadomości bo widzę że dużo wizyt się szykuje.
Anik ja też mam dzisiaj o 17 i już mi od rana niedobrze na samą myśl. A tu jeszcze cały dzień w pracy trzeba wytrzymać. Na serduszko się nie nastawiam bo to dopiero 5t4d. Chociaż pamiętam że jedna z dziewczyn już widziała w tym czasie. A wysoka beta trochę mnie pociesza że może jednak coś zobaczę.
reklama
NeSSi
Moderatorka
No nie mam wyjścia ...ale obawy i tak nie uniknę, bardzo chciałabym donosić obaJak ci tak powiedział to słuchaj go wie co robi. Pewnie jest w tym jakiś ukryty celnie martw się na zapas ok ?
Marcia tez dzis ma tak jak ja o 17. Ja rowniez trzymam kciuki:*Anik, ja tez tylko na szczescie o 11.30 to szybciej bede wiedziec. Ogromne kciukasy w gore za nas obydwie.
Ktos jeszcze ma dzis wizyte???
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, nie nadrobię!
Wczoraj byla wizyta, kropek ma 1 cm, serduszko bije. Ciąża to 7tyg.juz w rodzinie wszyscy wiedza[emoji4] za tydzien mam obrone doktoratu, kurcze stresuje się bardzo, mam nadzieję ze to nie zaszkodzi
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byla wizyta, kropek ma 1 cm, serduszko bije. Ciąża to 7tyg.juz w rodzinie wszyscy wiedza[emoji4] za tydzien mam obrone doktoratu, kurcze stresuje się bardzo, mam nadzieję ze to nie zaszkodzi
Lola87
Fanka BB :)
Mi powiedział, że zaleca się je robić kobietom po 35roku życia... Ale on woli zrobić dla spokoju duchaA musza byc do tego zalecenia zeby zrobic takie badanie? Czy to zalezy od lekarza?
![]()
Nessi rozumiem twoje obawy ja też się bardzo martwiłam ze mogą być blizniaki na szczęście ten facet widział jedno. W moim przypadku ciąża blizniacza byłaby zagrożeniem życia pewnie i dla mnie a przede wszystkim dla maluchów.
Myślę o tobie ze ty dasz rade wyglądasz na silną dziewczynę
jak.co wsparcie juz masz 
Lilika super ze wizyta się udała obrona pójdzie dobrze zobaczysz
Myślę o tobie ze ty dasz rade wyglądasz na silną dziewczynę
Lilika super ze wizyta się udała obrona pójdzie dobrze zobaczysz
Lola87
Mnie też mówił tylko o kwasie.Martwić się, że ginekolog mi nie kazała brać żadnych witamin tylko kwas foliowy ?
CzarnaMadzia
Moderatorka
NieMartwić się, że ginekolog mi nie kazała brać żadnych witamin tylko kwas foliowy ?
Każdy ginekolog ma zupełnie inne przekonania.
Mój np. kazał mi oprócz witamin dla ciężarnych kupić sobie jeszcze folik i go codziennie brać
manki3
T
Wiesz o czym pisałaś przecież
Kilka moich koleżanek bronilo się z mniej lub bardziej widocznym brzuszkiem i nic złego się nie działo
Jaki masz temat?
Spokojnie, na pewno wszystko pójdzie gładko!Dziewczyny, nie nadrobię!
Wiesz o czym pisałaś przecież
Kilka moich koleżanek bronilo się z mniej lub bardziej widocznym brzuszkiem i nic złego się nie działo
Jaki masz temat?
reklama