reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Normalnie wyje cały czas ... Mój jest totalnie rozbity straciłam sens życia, dobrze,że mam syna ,bo całkiem bym poszła na dno

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Słońce moje nie denerwuj się i nie patrz na to z tej strony... musisz dojść do siebie. Póki nie postawią Ci ostatniej diagnozy nie wywoluj wilka z lasu. Jesteśmy z Tobą nawet jak będzie się walilo czy paliło...
głowa do góry. Masz sens życia bo masz dzieci i tego się trzymaj. Dzieciątko które siedzi w brzuszku potrzebuje twojej milosci a już nie mówię o synku... mimo że nic nie mówi to wszystko widzi. Jestesmyvrazem pamiętaj.

reklama
Ja bym zrobiła na twoim miejscu amniopunkcje. Umów się do dobrego lekarza idź prywatnie zadzwoń i powiedz o co chodzi ze już jesteś tak w dalekim etapie ze potrzebujesz pomocy. Nie zwlekaj z tym. Napewno Cię przyjmnie

Widząc zdjęcie z usg wydaje mi sie ze maleństwo ulozylo się tyłem do badania. Powtórz to badanie bo coś mi tu nie pasuje... Tym bardziej ze wcześniej było ok

Adeline czytalam o nt najwyzej ponad 10. Ake niewazne. Zdjecie malo wyrazne i tylem chodz glowka przekrecona do dolu i ten fald faktycznie pogrubiony. Ale to nie w tej pozycji sie mierzy. Sprawdz szybko u innego lekarza. Trzymam kciuki aby bylo dobrze.

Ja mam dzis wizyte i juz mam stresa...

Mahoniowa mi tez wyszlo bialko i bakterie. Ale powtorze badanie. Moczem sie az tak szczegolnie nie przejmuje bo nic mi tam na dole nie dolega. W tamtej ciazy mialam podobnie.

Kotomis parowki stanowczo nie;) tez je zwracalam. Teraz rano bulka z serkiem topionym. Swiezy ogorek albo rzodkiewka. Po 3 godz platki fitnes i 3 lyzki jogurtu naturalnego. Po 3 godz obiad. Jak ziemniaki to dziele na dwie porcje. Kolacja bulka z serkiem. W miedzyczasie pomelo albo obrane jablko. Flipsy. Rano herbatka. Pozniej tylko woda.

To takie menu co mi zostaje w zoladku. Po tic tacach i miecie tez zwracalam. Mi na niesmak pomaga rennie. Albo rozowa guma orbit dla dzieci.

@Adeline89 kochana trzymaj sie i szukaj innej konsultacji, ten dupek MUSIAL cos zle sprawdzic, przeciez na prenatalnych bylo ok :-/ , jestesmy z Toba !!!

Reszcie babeczek gratuluje udanych wizyt :-D , no i wittam nowe mamusie ;-)

U nas szpital na calego, tylko mezo wyzdrowial a my wszystkie cztery poleglysmy, ja i mala walczymy bez antybiotykow, ale starsze obie antyb dostaly :-( . Mala kaszle , ze w nocy zrwaca flegma (ale to dobrze bo sie oczyszcza i potem spi w miare spokojnie) , ja zawalony nos i gardlo, prawie mowic nie moge, jak do pt nie bedzie lepiej to i ja musze isc do lekarza :-( . Cukier na czczo po czterech mierzeniach: 106, 102, 97, 102 , czyli na bank "witaj nocna insulino" :-(

&&&&& za kolejne wizyty!!!

klade sie dalej do lozia :-***

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry