reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Za polską może tak ale nie za szpitalem, tylko domem :)
To teraz znajdź tam jakiegoś lekarza dobrego jak taki jest tam :)
Na wątku zakupowym jak się nie mylę juz chyba był jakiś wózek dla bliźniaków zajrzyj :)

reklama
Maziajka wedle usg tez dziś 19tc kończę a wyobraź sobie, że mdłości wczoraj miałam..
Najgorsza zgaga od miesiąca chyba, z tym ze co wieczór gorsza..
Może mąż serniczek zrobi??

Kasiulka pewnie a co czas na leżenie tracić jak można zrobić coś pożytecznego. Zauważyłam, że Ty w ruchu tez, stad wiem jak będzie Ci ciężko przez łożysko jakby się nie podniosło. Czekam w poniedziałek na wieści!

Wendy hahah aż się uśmiałam. Jej wszystko jedno.. Nie raz jej się scielic nie chciało i spala na gołym materacu pod kocem.. Leniwa jest do takich rzeczy..

Curran gratki, dobrze że wsio Oki :)
Tez miałam bliźniaki na początku ale serducho nie zabiło u drugiego zarodka..

Mamy październikowe wwwoooowww.
Tak myślałam, że od lutego tylko 4m mi zostanie.. Luty, marzec, kwiecień, maj i.. Aaaaaa. Czyli 3 na wyprawkę bo maj mam luzaaa.

Lilth maz kucharz ale ciast nie piecze desery umie jakies musy, creme brule ale ciasta nieee...poza tym dzis caly dzien.szlifuje...no.i.kuchni jeszcze nie.mamy:D

A co do mdlosci serio.myslalam ze to juz za nami 3 dni temu to samo takze to niejednorazowy wybryk:-( zgage tez miewam...

010igov35ye70zfx.png

Aga_k_m teraz zakupiłam femibion bo w mojej aptece była promocja, ostatni wzięłam po 30.
Lilith , kasiulka ja z kolei jestem leniem, a lubię porządek i ład, dlatego jak coś robię to bardzo dokładnie, szybko i na maxa. Nie potrafię się oszczędzać. Dlatego jak sprzątam to porządnie, nie umiem tylko ogarnąć.
Oj ile nowych mamuś, witam.
Ja po basenie. Wyciągnęłam męża na chińczyka. Wiem niezdrowe ale musiałam.[INF]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-01/1485602358-aaaaaa.jpeg[/IMG]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga_k_m teraz zakupiłam femibion bo w mojej aptece była promocja, ostatni wzięłam po 30.
Lilith , kasiulka ja z kolei jestem leniem, a lubię porządek i ład, dlatego jak coś robię to bardzo dokładnie, szybko i na maxa. Nie potrafię się oszczędzać. Dlatego jak sprzątam to porządnie, nie umiem tylko ogarnąć.
Oj ile nowych mamuś, witam.
Ja po basenie. Wyciągnęłam męża na chińczyka. Wiem niezdrowe ale musiałam.[INF]https://www.babyboom.pl/forum/mobileUploads/data/2017-01/1485602358-aaaaaa.jpeg[/IMG]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Też się dziś chińczykuje! :)

reklama
Do góry