MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
A zr
a zrobisz zdjęcie jak podajesz? ładnie proszeto mężowi bym na walentynki podała
hi hi bo to około owulacji bedzie
Dobrze bede o tym pamietac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zr
a zrobisz zdjęcie jak podajesz? ładnie proszeto mężowi bym na walentynki podała
hi hi bo to około owulacji bedzie
gabrika ale cudne te paznokcie !!!!!
Ja zrobiłam sobie takie![]()
Bardzo mi przykro.To już koniec ciąży nie ma mam czekać aż się oczyszcze sama.
A przypomnij mi co właściwie robisz, gdzie pracujesz? :-)PięknościWalentykowe już
Tak, ale tylko 1-2 dni w tygodniu![]()
A przypomnij mi co właściwie robisz, gdzie pracujesz? :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
I co konkretnie robisz? Jakie masz zadania? Fajna sprawa, zawsze marzyłam o takiej pracy :-)Jestem Program Managerem w jednym z krakowskich korpomamy bardzo elastyczne podejście do miejsca i godzin pracy, więc zwykle w piątki zostaję w domu i pracuję na spokojnie w dresiku
![]()
U mnie podskoczyla do 37,12 .wczroraj bylo 36,79. Bardzo dziś mnie boli głowa, zaraz kończę pracę i się położyćNimitii przykro miwiem co czujesz...
U mnie 21 DC temp lekko spadła z 36,93 na 36.87 wszystko moze sie jeszcze zdarzyc.
Nic masakryczna wszystko mnie boli przez tego holtera bo soac nie mozna na brzuchu tylko na wznak a ja tego nienawidzę....