reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
gabrika ale cudne te paznokcie !!!!!
Ja zrobiłam sobie takie
1486123312-aaaaaa.jpeg

Piękności :D Walentykowe już :D

Ładne :-) Ty pracujesz w domu?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, ale tylko 1-2 dni w tygodniu :)

Nimitii tak bardzo mi przykro, że znowu musiałaś doświadczyć tak wielkiej straty
Wierzę, że Twój cud niebawem nadejdzie
Jesteś wspaniałą mamą, kobietą a także cudownym człowiekiem dałaś radę i pokazałaś jaką masz w sobie siłę
Ściskam i pozdrawiam wszystkie fighterki

reklama
Nimitii przykro mi :( wiem co czujesz...
U mnie 21 DC temp lekko spadła z 36,93 na 36.87 wszystko moze sie jeszcze zdarzyc.
Nic masakryczna wszystko mnie boli przez tego holtera bo soac nie mozna na brzuchu tylko na wznak a ja tego nienawidzę....
U mnie podskoczyla do 37,12 .wczroraj bylo 36,79. Bardzo dziś mnie boli głowa, zaraz kończę pracę i się położyć

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry