reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A czemu tokso nie? Wtedy nie trzeba dodatkowych badań, czy tokso bylo przed ciążą czy w trakcie, czy się mylę?
Jak zajdziesz w ciaze to będziesz musiała i tak zrobić caly ten pakiet na rozyczke, cytomegalie, herpes i toxo. Tak mi gin mówił, ze szkoda kasy wcześniej.

reklama
Masakra, co za myślenie...

relgx1hpw702se3x.png
Tak to spoko kobieta a jak mi dziewczyny powiedziały to w szoku byłam. A moje zdrowie i dzidziuś najważniejszy. Pospaceruje, pomogę w firmie mezowy z marketingiem. Już mi fuche załatwił :D

A czemu tokso nie? Wtedy nie trzeba dodatkowych badań, czy tokso bylo przed ciążą czy w trakcie, czy się mylę?

A mnie dzis lekarz delikatnie ochrzanil ze przed ciaza nie zrobilam toxo i teraz jak wyniki mi zle wyszly to nie ma punktu odniesienia i z kolejnymi wynikami trzeba czekac 3 tyg zeby zobaczyc czy przyrasta czy nie... A w ciazy wyniki toxo bywaja zafalszowane....

bertha , Szparki (odezwij się!!!) mam wyniki
Pewnosci nigdy nie ma :) ale u mnie tempka tez dzisiaj spadla do 36,77. takze to juz kwestia godzin.. no i testy - biel arktyczna. :( :( :(

To ja pisalam. Wypowiedz mojego lekarza jest inna :) ma nawet przypadek pacjentki ktora wlasnie tak zaszla w ciaze.

Bardzo dobre temperatury przed owu!

jest BARDZO DOBRZE!!!! :) ciesze sie bardzo :) widzisz! nie smutkaj juz, bo masz bardzo dobre hormony, uwierz w swoj organizm!! :) Masz nawet lepsze wyniki niz moje! :) ja jutro albo pojutrze bede robic ponownie to zobaczymy jak mi wyjda.

Kochana mam wyniki D :D Chyba jest lepiej :D
20170206_171415.jpg
i dla porównania stare

PART_1486407570043.jpeg

Coś poprzestawiałam i dziwne wielkie litery :(

Załączniki

• 20170206_171415.jpg
    20170206_171415.jpg
    164 KB · Wyświetleń: 358
  • PART_1486407570043.jpeg
    PART_1486407570043.jpeg
    215,8 KB · Wyświetleń: 339
bertha , Szparki (odezwij się!!!) mam wyniki

Kochana mam wyniki D :D Chyba jest lepiej :D
Zobacz załącznik 794528 i dla porównania stare
Zobacz załącznik 794529
Coś poprzestawiałam i dziwne wielkie litery :(
Ha widzę, że dzisiaj same dobre wiadomości u Ciebie[emoji106] super!
Jeszcze niech humor dopisuje i do booooju[emoji12]

Spark mam nadzieję, że nie odzywasz się bo się tak cieszycie z M.

U mnie weekend był w łóżeczku z okropną depresyjną pogodą za oknem. 6 dc @ poszła w.... [emoji1] od 3 dc biorę donga i już mam śluz[emoji2] kosmos...

Powodzenia dziewczyny. Wracam w krzaki[emoji16]

Ha widzę, że dzisiaj same dobre wiadomości u Ciebie[emoji106] super!
Jeszcze niech humor dopisuje i do booooju[emoji12]

Spark mam nadzieję, że nie odzywasz się bo się tak cieszycie z M.

U mnie weekend był w łóżeczku z okropną depresyjną pogodą za oknem. 6 dc @ poszła w.... [emoji1] od 3 dc biorę donga i już mam śluz[emoji2] kosmos...

Powodzenia dziewczyny. Wracam w krzaki[emoji16]
A czemu uciekasz w krzaki? :)
Oby jutro u ginekologa poszło tak dobrze...

reklama
Do góry