reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hey! Dzień przywitałam pawikiem, to pewnie przez mężowe śniadanie na słodko:-p
Tak się obżarłam na obiad, że brzuchol mam jak w 7 mies, a dziś zaczynam 17 tydz.
Dajcie spokój z tym mieszkaniem z rodzicami czy teściami. Chyba bym umarła. Mieszkamy niedaleko i niezapowiedzianych wizyt już nie ma gdyż nie otwierałam drzwi i niby nikogo nie było lub tel nie odbierałam, takie tam :-) :) Nie ma nic takiego bez mojej zgody. Wy tu mówicie o 2 pokojach, a my w czwórkę będziemy musieli się zmieścić w jednym. Powiem tak. Na dole mamy toaletę, łazienkę, kuchnię i pokój/ salon i to zrobiliśmy zanim syn się pojawił. Teraz będziemy robić korytarz i pokój u góry , masssakra.
Syn śpi, ja na reszcie leżę :blink: Aaa i zapomniała bym. Wydaje mi się, że wieczorem i teraz jak leżę czuję mizianie:blink:

reklama
Maziajka ładna kuchnia..niema to jak wszystko nowe od razu jakby człowiek nabiera chęci do kucharzenia.. :)
Curran_twins śliczne rzeczy.. :) Widzę że partner się wkręcił na całego..fajnie ze się angażuje..
Mój jak w pierwszej ciąży pod koniec już..zadzwoniłam do niego fo pracy ze coś mi się Sączy i ze chyba to są wody żeby szybko wrócił po pracy to pojedziemy to skontrolować do poloznej..to jak na złość niebylo go długo, a kiedy zadzwoniłam usłyszałam tylko że jak wróci wszystko mi wyjaśni..Kiedy wrócił myslałam że padne..bo on ( chyba ze stresu że to juz) zamiast pędem do domu to wybrał się na zakupy dziecięce..przyjechał do domu z pełną torbą mini ubranek..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Linoone, ja nie przepadam za czekoladą, ale uwuelbialam chłopaków pobudzać :p

Alex, dobry jest! :-)
A tak w ogóle, to zdrówka dla Synka!

Curran_twins faktycznie facetom się coś.zmienia w ciąży ;-) mój mąż jak do tej pory niezbyt interesował się moimi zakupami, tak teraz jak kupuję coś dla malucha to sam chętnie ogląda, ocenia. Nie lubi za długo rozmawiać przez tel. a dziś z zainteresowaniem słuchał mojej litanii co przywiózł kurier i czy fajne :-)

Maziajka śliczna kuchnia :-) zazdroszczę że już możesz w niej gotować :-):-) moja może w listopadzie się urealni, bo narazie mam ją tylko w głowie i z pasją maniaka oglądam sprzęt agd ;-)

Dziś miałam mieć taki pyszny obiadek... polędwiczki w sosie żurawinowym z frytkami i surówką z marchewki. Już jak je smażyłam to coś mi zapach nie podchodził, mama wąchała ale twierdziła że chyba ok, a ja jestem przewrazliwiona... i co? Po pierwszym kęsie moje piękne polędwiczki stały się luksusowym objadem naszego psa... za to nasz koci barometr dobrze działał bo jak myłam mięso, to nawet oka nie otworzył, a normalnie to mało co się nie wścieknie jak mu nie damy...

Ehh dziewczyny do mnie przed chwila dzwonili rodzice ze babcia dzis zmarła ;(( na dzień babci jak dzwoniłam to mówiła ze strasznie by chciała doczekać i poznać prawnusie :( bardzo sie cieszyła z mojej ciazy.

Tez mialam dobre relacje z rodzicami dopoki nie wyszlam zamaz i urodzilam dzieciaka... Okazalo sie ze roznica w pewnych sprawach jest ogromna... Klotnie o dziecko, bo oni mu na wszystko pozwalaja, pozniej ja sobie z nim na gorze nie dawalam rady... Teraz gadka po co sie budujemy, po co nam drugie dziecko, ze w dzisiejszych czasach jedno jest wystarczajace itp itd... Takze posypaly sie relacje.

Ja tez ruchy czuje max 2 razy dziennie... A jestem 18+2. Juz bym chciala czesciej:p

reklama
Do góry