Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Curran_twins - slicznosci [emoji3]. Tylko się cieszyć z takiego zaangażowanego Chłopa [emoji3][emoji106]
Hej ale dzisiaj naskrobalyscie o.matko.mialam lekture! Od rana w biegu na 8.30 dentysta potem.zakupy , sprzatanie , obiad, sprzatanie dopiero nie dawno.skonczylismy ! Ale kuchnia.jest gotowa! Brakuje kilku detali jak karnisz ,firanka,doniczki ale reszta wszysyko jest juz w szafkach poukladane dzieki Bogu!
Aga k_m rzadko w sumie mam takie noce a w dzien nie ma szans nie usne..tak mam od dziecka.Dzis za to czuje ze bede super spac jak.dziecko bo.juz oczy mi sie kleja...
Tez jestem niskocisnieniowcem srednio 100/80.
Lilith moja to sie podala.w rodzine meza..bo u nich takie wielkoludy i ludzie o grubych kosciach.Moj maly zas w moja sterone od urodzenia maly chudzielec.
Ewcia tez tak.mam z siara u mnie leci juz z tydzien spokojnie i po cc bez problemu karmilam.
Co.do.ruchow szok ze Ci tak mowili ja w 1 ciazy w 17 poczulam a teraz juz w 15.
Morela aleee czad!! Zdolna bestia jestes!
![]()
Witam z rana, właśnie piję słabą kawkę i powoli szykuję się do pracy
Dziś wstałam w nocy bo tak mnie pęcherz przycisnął że szok! Sikałam i sikałam... chyba wypicie prawie litra wody przez godzinę przed snem i dużej herbaty to nie był najlepszy pomysł.. a potem wierciłam się i nie mogłam zasnąć.. na szczęście w miarę się wyspałam
Paalinaa, mam nadzieję że w pracy będzie lepiej. Faktycznie możliwość pochodzenia dużo daje, ciągłe siedzenie może zaszkodzić i powodować okropne bóle. A co do usg, to mam takie same odczucia odnośnie 3D, niby fajna pamiątka, ale jakoś mi się to nie podoba.. wolę zwykłe
Jej, jak ja zazdroszczę wam, że możecie urządzać pokój dla dzieciaczka.. My mamy mieszkanie dwupokojowe, w jednym salon, w drugim sypialnia i nie ma jak zrobić oddzielnego pokoju.. A że z sypialni nie zrezygnujemy na razie, to maluch będzie spał z nami. Planuję zrobić taki kącik dla niego, a własny pokój za jakieś mam nadzieję max 2 lata, jak się wreszcie przeprowadzimy.. już się nie mogę doczekać!
Ja nigdy nie musiałam mieszkać z teściami i mam nadzieję, że nigdy nie będę. Mam taki charakter, że nie przeszłoby to u mnie.. nie wytrzymałabym z kimś "obcym" kręcącym się po domu. Podziwiam osoby które się na to decydują.. niekoniecznie z własnego wyboru tym bardziej!
A co do ruchów, to ja chyba je czuję od jakiegoś czasu. Tzn. takie jakby bulgotanie w okolicach macicy, pod pępkiem, na środku. W różnych porach dnia, a najczęściej i najbardziej wyczuwalnie jak leżę na placach z nogami wyprostowanymi. I właśnie rozkminiam czy to już maluch się wierci, czy to tylko jelita.. Wmawiam sobie, że maluch
Miłego dnia!![]()
Hej babeczki chciałam podzielić się informacją jak się spało z poduszką super mami lewy bok rewelacyjnie naprawdę nie pamiętam kiedy tak się wyspałampolecam
Wczoraj wyczytałam na fb że jest możliwość porodu sn nawet po cc jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań myślałam że po cc jest już to nie możliwe...a ja jestem po 2 cc ...
Zależy od szpitala/lekarza. U mnie np 2cc dają że trzecie musi być CC ale właśnie w jakimś innym miejscu już dogadasz się na sn. Także różnie bywa, zależy od miejsca.
Ja też mam 2 pokoje ale urządziliśmy się w jednym z salonem i też tam śpimy więc jeden pokój od dawna leży odłogiem i wreszcie będzie zagospodarowany przez dziecko.
Poza tym dziś w domu-niestety choroba tak mnie męczy że nie mogę coś się z niej pozbierać i choć jeden dzień musze zostać w łóżku..
Aga ja też jeszcze nie, mam przepis na sernik może niedługo.. Co do garow zależy jaka różnica cenowa, musze się rozejrzeć koniecznie.
Morela sprawdź wieczorem może, wtedy dziecię bardzisj aktywne jest. Pamiętaj, że zawsze czujesz to co słyszysz, bo może się ruszać w każdą stronę.
Linoone sproboj podwinac nogi tak jakby pod brodę by przycisnąć macice
Wendy my w ogóle nie robimy bo nie ma dla kogo. Ostatnio był w safarii parku, dużo atrakcji dla niego i tyle. Teraz nie robie, ale niegdyś wlasnke. Może wrócę do tego ale nie jak szyję.
Tymuniek oczywiście, że można. Rodziłam maleńka SN po 2 cc. Mam dwie blizny. I teraz tez miałam możliwość próbować SN. Tylko UK a pl to co innego..
Katanka to zupełnie inna sytuacja, będziecie się budować, żyjesz z ta świadomością i ona dodaje wam sił. Co innego jak Zonagraja
Morela haha ale Ci dobrze.. Ja mam poleczke juz z brzuszka.
Truskawka gratki!! Tylko się nie denerwuj jak raz będzie pukac a raz nie.
Czy wasze maluszki tez przestają się wiercic i kopać jak np. Rodzeństwo rękę przylozy do brzucha?? Czazem nawet mąż jak przylozy to cisza. Zabierze rękę i zaś kop aż widać. Z poprzednimi dziećmi miałam dokładnie to samo..
Liluli o jej ale pech.. Fatalna sytuacja
Wiecie w UK jest zupełnie inaczdj. Tu każdy chce mieszkać jak najbliżej rodziców i rodzin. Zupełne przeciwieństwo tez w podejściu do siebid..
U mnie znowu brak pomysłu na obiad
Może mięsko zawijane z serkiem i szynka w środku., ald nie aiem czy panierka czy szynka na wierzchu.. Ech
Jeszcze coś mnie dziś pobolewa, mała na bank się przestawila..
Witam juz po wizycie
Bedzie druga dziewczynka. Ma okolo 300g i 20cm (19 +4 dzisiaj).Mam troche bialka w moczu. Szyjka trzyma ale wzielam od Jutra zakaz wykonywania zawodu bo moj maz Musi prawojazdy na miesiac oddac wiec niemial by ktos malej odbierac
![]()