reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Teraz już tylko z górki :) czy znasz powodu poprzedniej Straty? Przepraszam,że w takiej chwili zadaje Ci takie pytanie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam pusty pęcherzyk, poronienie samo się nie zaczęło, w 11tc miałam zabieg... Ale przyczyny pustego pęcherzyka nie znam...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Pech który teraz się nie powtórzy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lekarz mnie na wizycie kontrolnej po zabiegu pocieszył że to raczej niemożliwe żeby drugi raz trafił się pusty pęcherzyk więc trzymam się tej opcji [emoji178] Jutro z rana beta i obrazu na wizytę się umówię żeby mi Duphaston przepisał... Choć mam jeszcze pół opakowania więc jeszcze jutro zadzwonię do niego i zapytam o dawkowanie [emoji16]

DorciaMamaOlka dobra decyzja z tym szpitalem, trzymaj się!

Kasia trzymam kciuki :) ale kreseczka jak na ten dc śliczna więc na pewno będzie wszystko dobrze!
Co do duphastonu to oczywiście najlepiej dopytać gina ale ja również brałam 2x1-to chyba standardowe dawkowanie:)

DorciaMamaOlka dobra decyzja z tym szpitalem, trzymaj się!

Kasia trzymam kciuki :) ale kreseczka jak na ten dc śliczna więc na pewno będzie wszystko dobrze!
Co do duphastonu to oczywiście najlepiej dopytać gina ale ja również brałam 2x1-to chyba standardowe dawkowanie:)
Dziękuję [emoji173] Jeszcze to chyba do mnie nie dociera [emoji23] Musi być dobrze, mój optymizm nie pozwala mi myśleć inaczej [emoji178]

reklama
1486879435-aaaaaa.jpeg

Dodaję jeszcze jedno wyraźniejsze zdjęcie [emoji6] Powiedzcie że to nie moja wyobraźnia [emoji23]

Ja tu widze piekna kreseczke[emoji4] gratulacje kochana[emoji4] [emoji4] [emoji4]

f2w3yx8d8eesu797.png

Do góry