reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U mnie nic, noc spokojnie przespana, żadnego bólu już nie było. Jak wstałam z łóżka to lekko pikało, ale tak jak zwykle, na wszelki wypadek jeszcze się położyłam na chwilkę :) luteina wzięta.
@mfifi04 co u Was kochana?
Uff cieszę się, że już bez bólu, ważne, że nie było krwawienia żadnego. I tak pojedziesz na izbę jak wrócicie?
@mififi podbijam, daj znać czy wszystko ok

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Spark, mififi kciuki trzymam. No musi być dobrze. Dajcie znać, co z Wami.
Spark a Ty szybko na usg, silny ból plus ból z jajnika to bardzo niepokojący objaw. Oby to jednak kwestia przeforsowania lub kiełbasa nie posłużyła.

U nas młoda dostała jelitówki, więc z działań co 2dni nici, ostatni raz w czwartek :/ zamiast ściągać majtki, to co chwilę w dzikich wrzaskach ściągam pieluchy i tylko "mamusiu nie będzie już boleć?" " mamusiu boję się" i cały dzień i pół nocy na rękach
Współczuję. Nacierpi się biedactwo :(

Nie mam ochoty już na żadne spacery ;/ dzisiaj znajomi mówią, że chcą iść na trojstyk i to znów dłuższy spacer, także ja odpadam na pewno, coś wymysle...
Tak, mimo wszystko pojaade na ip.

Mfifi ;(;( tak mi przykro... jakie to niesprawiedliwe :(

@calltha kiełbasy nie zdążyłam zjeść :/

Ojej jelitowka u dziecka to coś strasznego, biedactwo :(

reklama
Do góry