reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Nika i Aga - gratuluję Waszych wizyt ! To najlepsze informacje jak jest wszystko dobrze :) obojętnie jaka płeć.

Megan?

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Bulkasiaa musi być dobrze, trzeba być dobrej myśli w takich sytuacjach i zaufac lekarzom, dziewczynki są silne i to wszystko przetrzymaja!

Aga i Nika cieszę się z Wami z udanych wizyt, ja mam za tydzień i już się boję....

Hehe:) ja dzisiaj właśnie pomyślałam o fryzjerze i będę się umawiać (mam nadzieję że na piątek będzie termin, w końcu mogę pójść w godzinach pracy większości spoleczenstwa;))

Kasia_831 pytaj o ten niemiecki, może jakoś wspólnymi siłami forumowymi damy radę Ci pomoc;) ja też wykorzystuje niemiecki w pracy, a moim planem jest nauka hiszpańskiego, nawet przed ciążą zakupiłam audiobook do nauki w aucie:) niestety moje problemy na początku ciąży zniechęciły mnie do wszystkiego dosłownie, teraz na szczęście odczuwam przypływ energii drugiego trymestru i znów wszystko chce;)

Do nauki niemieckiego fajnie jest sobie puszczać przez internet stacje "Deutsche Welle" i po prostu słuchać robiąc coś w domu, fajnie można się osluchac z językiem w ten sposób;)

A ja mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci.
Macie porównanie między proszkiem lovela a jelp?

Bulkasia trzymamy kciuki aby w dziewczynkami bylo wszystko ok i nietrzeba bylo zabiegu

Aga Gratulacje corki.jak narazie tylko my obydwie gdzie druga coreczka Bedzie albo?

Kasia 831 ja mieszkam od 10 lat mieszkam i pracuje w niemczech wiec chetnie pomoge

Ja pije malo kawy a jak juz to tylko w towarzystwie i tylko Latte. Czasami tez i normalna z duza iloscia mleka ale nigdy niebylam osoba uwielbiajaca kawe uwielbiam herbatki najlepiej z cytrynka

f2w3flw15r2h1ssa.png

Witam się wieczorkiem:)
Dobę minęła a tu już 10 stron do nadrobienia:D
Bulkaasia tak jak wszystkie będę trzymała kciuki że wszystko się ułoży i faktycznie dziewczyny mają racje-im wcześniej takie rzeczy wykryją tym większa szansa na to ze maluszki będa zdrowe:tak:

Gratuluję wszystkim udanych badan i upragnionych płci:D
A tym które będą je mieć jutro lub w piatek to trzymam kciuki i życzę zobaczenia upragnionych widoków na monitorze;)

Aga udanego wypoczynku-bawcie się dobrze!;)

Co do kawki to piłam przed ciąża rozpuszczalna z mlekiem a teraz inka-zwykła lub smakowa albo czekolada milki na goraco-mniam:D

Dziewczyny co do farbowania włosów to można w ciazy farbować, nawet mama ginekolog kilka razy o tym pisała, tak samo hybrydy, natomiast do cc trzeba mieć niepomalowane paznokcie :p

Kasia831 moze farba biokap? Albo herbatint, jednak z farbami z henna/ziołowymi trzeba uważać, nie da sie ich zdekoloryzowac :p

Aga Gratulacje corki.jak narazie tylko my obydwie gdzie druga coreczka Bedzie albo?

f2w3flw15r2h1ssa.png

Dziekuje Karo [emoji5].
No fakt, póki co Nam dwóm tak wyszło [emoji3].
Równie mocno byłabym zadowolona z chłopaka - w poniedziałek lub środę idę do swojej gin i ciekawa jestem czy Ona też już coś powie/potwierdzi [emoji6].

A powiedz mi.. Kiedy Ty dokładnie masz urodziny? Imprezę robicie wspólna, Twój mąż miał urodziny w ubiegłym tygodniu... A jak jest z Tobą? (bo tak cicho siedzisz [emoji6][emoji14])

Truskawka jak obserwuje i czytam mamę ginekolog i tego lekarza co z nią współpracuje to mam ochotę jechać do nich do szpitala z nimi urodzić :D

reklama
Ewcia 3004 akurat dziś po zakupach ciuszkowych rozmyślałam jakiej firmy proszek kupić ;-) więc chętnie też się dowiem:-)

Nie wiem czy pytanie już było, bo nie dałam rady od początku czytać forum, ale co uważacie o szkole rodzenia? U mnie w rodzinie i wśród znajomych wszystkie kobiety rodziły przez cc, ja jak narazie nie ma żadnych przeszkód na poród sn i zastanawiam się czy taka szkoła coś mi da? Mąż ( )podpytywał koleżanki w pracy i wszystkie 3 stwierdziły że strata czasu...

Do góry