reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

Kurczę :( będzie dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tracę nadzieje, jeszcze w pracy mnie denerwują bo pytają jak starania kiedy dziecko jak Wkoncu powiedziałam że się nie staram to kierowniczka stwierdziła że może mi etat obciąć skoro się nie staram, matko oszaleć idzie z tymi ludzmi. Powiedziałam tak dla świętego spokoju bo już mi żyć nie dawali. Ludzie są dziwni :/

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tracę nadzieje, jeszcze w pracy mnie denerwują bo pytają jak starania kiedy dziecko jak Wkoncu powiedziałam że się nie staram to kierowniczka stwierdziła że może mi etat obciąć skoro się nie staram, matko oszaleć idzie z tymi ludzmi. Powiedziałam tak dla świętego spokoju bo już mi żyć nie dawali. Ludzie są dziwni :/

Faktycznie ludzie czasem potrafią być dziwni...głowa do góry :)

Dziewczyny bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki napewno się uda jestem pewna że wszystkie będziemy szczęśliwymi mamusiami w tym roku ☺
Ja mam termin na początek listopada ☺☺☺☺ I czekam na kolejne pozytywne teściki ☺✊✊ ✊

Mój lekarz tak samo powiedział, po dłuższym czasie starań zrobiłam sobie badanie tsh, progesteron, i prolaktyne wyszło że prolaktyna jest wysoka i to mogło powodować ze nie udawało się nam. Myślę że narazie się starajcie na luzie :)

Ewela też chciałam właśnie zbadać hormony ale lekarz stwierdził że skoro zaszlam w ciążę to hormony są w porządku. A od poronienia raczej się to nie zmieniło. Narazie poczekam. Jak się nie będzie udawać to tez zrobię badania. A u ciebie jak jest teraz z prolaktyna??

Dziewczyny bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki napewno się uda jestem pewna że wszystkie będziemy szczęśliwymi mamusiami w tym roku ☺
Ja mam termin na początek listopada ☺☺☺☺ I czekam na kolejne pozytywne teściki ☺✊✊ ✊
Marta mam nadzieje ze tak będzie. A tobie życzę mega nudnej ciąży :-)

Dziewczyny bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki napewno się uda jestem pewna że wszystkie będziemy szczęśliwymi mamusiami w tym roku [emoji5]
Ja mam termin na początek listopada [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5] I czekam na kolejne pozytywne teściki [emoji5][emoji110][emoji110] [emoji110]
Oby Twoje słowa były prorocze :) gratuluję kochana dwóch kresek :)

Ewela też chciałam właśnie zbadać hormony ale lekarz stwierdził że skoro zaszlam w ciążę to hormony są w porządku. A od poronienia raczej się to nie zmieniło. Narazie poczekam. Jak się nie będzie udawać to tez zrobię badania. A u ciebie jak jest teraz z prolaktyna??
Po miesiącu spadła ładnie już się mieszcze w normie czyli nie jest zle

reklama
Do góry