Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam kolejna mamusieCześć dziewczyny!
Jestem nowa na forum, mam na imię Kasia, 25 lat, termin porodu na 27 październikaPierwsza wizyta u gine już za mną - widać piękny pęcherzyk i wydawało się pani doktor, że w pęcherzyku już zaczątek czegoś się dzieje, ale nie chciała nic więcej mówić - 16 marca idę na kolejną wizytę.
To moja pierwsza ciąża, a biorąc pod uwagę to że jestem po pedagogice specjalnej - okropnie wszystko przeżywam i się boję ;<
Udało się nam w 4 cyklu co przy mojej niedoczynności tarczycy było prawdziwym cudem dla mnie![]()
Fajnie że istnieją takie fora, miło się czyta Waszą radość![]()
Trochę za wcześnie...Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()
Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.![]()