reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny!

Jestem nowa na forum, mam na imię Kasia, 25 lat, termin porodu na 27 października :) Pierwsza wizyta u gine już za mną - widać piękny pęcherzyk i wydawało się pani doktor, że w pęcherzyku już zaczątek czegoś się dzieje, ale nie chciała nic więcej mówić - 16 marca idę na kolejną wizytę.

To moja pierwsza ciąża, a biorąc pod uwagę to że jestem po pedagogice specjalnej - okropnie wszystko przeżywam i się boję ;<

Udało się nam w 4 cyklu co przy mojej niedoczynności tarczycy było prawdziwym cudem dla mnie :D

Fajnie że istnieją takie fora, miło się czyta Waszą radość :)
Witam kolejna mamusie :)

Ja to dziś mam ciężki dzień. Zaraz jak wstałam to było mi niedobrze, jeszcze facet ze spółdzielni przyszedł wymienić w łazience licznik z wody i dokładnie w tym momencie mnie totalnie zmulilo :D na szczęście szybko wyszedł i mogłam się w spokoju poprzytulac z kibelkiem :D

Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.:confused:

@Miennta super :) ja też po pedagogice... w szkołach specjalnych i placówkach terapeutycznych jest naprawdę ciężko, szkoda tych dzieciaków, ale trzeba myśleć pozytywnie!
@campari0202 śliczna dzidzia :D

Dziewczyny,w którym tyg powinno się iść na usg prenatalne? Ja zapisałam się za tydzień i to będzie bodajże 10+4. więc niewiem czy nie za wcześnie... Czy lepiej przełożyć wizytę na później?bo coś słyszałam że od 11tc więc już się zaliczam czy nie? doradźcie.:confused:
Trochę za wcześnie...

Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Mi moja ginekolog zaleciła w 12 tygodniu[emoji6]

34bw3e3ko95myff6.png

hello,
ja dziś przeszłam się do gina, mimo,że wizyta na środę, bo dupek się skonczył i tak po doradzeniu się też tutaj na bb, udało się dostać.
przy okazji lekarz mi zrobil usg.
Wszystko pięknie, ładnie. dzidziol ma 2 cm i wg usg jest 8t1d

Także trzymam kciuki za panie które dzis też mają wizyte

Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć :)
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry