reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Ni
Nie dam rady dluzej jednak, poddaje sie. Dzisiaj dowiedzialam sie ze kolejna osoba z mojego otoczenia w ciąży. Mam dosc. Dlaczego innym sie udaje a mnie nie. Nikt z mojego najblizszego otoczenia nie porania. Jestem jedyna czarna owca. Mam dosc. Nie życzę komus zle ale niech los będzie sprawiedliwy. Cale zycie mi wszystko odbiera. Cale zycie musze o wszystko walczyc i wydzierac pazurami. Dlaczego nie moge dostac czegos dobrego od losu choć raz. To nie fair. :( :(
Nie jesteś sama kochana
Mam to samo wszyscy dookoła rodzą dzieci ,zachodzą w ciążę a mi się nie udaje zajść
Już nie mam siły

Ja na 17 i też brzuch boli daje znaki że przyjdzie.. Masz już dziecko czy starajcie się o pierwsze ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam synka 6 letniego. Gdyby nie on nie pozbierałabym się po poronieniu. Ale tak długo staralismy się o drugie dziecko ze teraz po stracie po prostu mam dość. A ty masz już dzieci czy starasz się o pierwsze??

Mam synka 6 letniego. Gdyby nie on nie pozbierałabym się po poronieniu. Ale tak długo staralismy się o drugie dziecko ze teraz po stracie po prostu mam dość. A ty masz już dzieci czy starasz się o pierwsze??
Staramy się o pierwsze.. Po poronieniu nie moglam się pozbierać teraz też nachodzi mnie zły humor bo w marcu bym rodziła..

Staramy się o pierwsze.. Po poronieniu nie moglam się pozbierać teraz też nachodzi mnie zły humor bo w marcu bym rodziła..

Rozumiem cię. My kobiety po takiej stracie nigdy się z tym nie pogodzimy. Po prostu nauczymy się z tym bólem żyć. To bardzo trudne żyć dalej wiedząc że mialabys maleństwo ze sobą. Pomysl ze ono do ciebie przyjdzie tylko trochę później. :)

reklama
A ja dziewczyny wierze w to ze nam rozne rzeczy są pisane..tak samo jak to ze Dusza dziecka sama wybiera przyszlych rodzicow (jest wiele ksiazek i info w necie na ten temat) i wierze ze te nasze stracone dzieci do nas wroca TE SAME. Ze to co sie stalo/dzieje jest dla nas po prostu lekcja.
Tak mi łatwiej zyc:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry