reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Aneczek!

Pycha, oby ten jeden pampek wystarczył do czasu zakupu nowych ;-)

Miłego dnia wszystkim życzę!

reklama
No i maluch oddelegowany do pokoju swojego...
taa iwona.c28 to ma dzisiaj nielada zadanie...nogi męzowi rozkłądać tfuu ukłądac do snu...musi sie nim dzisiaj żonka zająć łądnie,,jutro nam opowie co i jak....gdzie ta noga w końcu wyladowała podczas......:tak:;-):-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ewcia ja nie mogę....... ta orteza może im trochę przeszkadzać;-) ale wierzę w fantazje Iwonki :-D:tak:;-)

Albo i nie opowie ;)) za to na pewno ją teraz nos swędzi ;-)

taa a miałąm sie pytac wcześniej czy net ci xle xhodzi,hahahah,alez jestem domyslna...

no i czym sie podrapie ajkw syztsko am zajęte,,rece,nogi:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no nie mogę z was poprostu
i tak wam nic nie powiem;-);-) .... albo powiem wszystko pod kontrolą;-):-):-D:-D, a nos swędział oj swędział;-);-):-D:-D

Dzień dobry. My już wyspani m cwiczy nóżkę a ja mam chwilkę, ale zaraz uciekam bo się pakujemy i wyjeżdżamy na prawie 2 tygodnie. Chyba mnie nie zapomnicie:confused:.

WSZYSTKIM ANIOM W DNIU IMIENIN WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-):-).
Leika moj Kubuś już te grubsze sprawy robi na nocniczek:szok:

Dobra kobitki uciekam i do poczytania za 2 tygodnie:tak::tak::tak:

Teraz to juz bede w miare na bierzaco,ppostaram sie.Mamy nowy monitor do ktorego nie moge sie przyzwyczaic bo wiekszy i nie umiem ustawic kolorow,tesc nam dolozyl polowe i kupil LCD:tak::-)

Dzień dobry dziewczynki! Ja tylko wpadam się przywitać, bo za chwilę ma przyjść do mnie moja przyjaciółka, a ja jeszcze rozmemłana bo wstaliśmy dziś po 9:00 :szok::szok::szok::szok: Pojawię się potem.
Papa!

Dłanczam sie do życzen dla wszystki Ań

Iwonka2006 wy to sie maci edobrze z tymi tesciami.

Iwonka.c28
Baw sie dobrze wypocznij porzadnie. A jak Twoj M z ta noga chora pojedzie:szok: a gdzie jedziecie jesli wolno spytac?

Iwonka.c28 Baw sie dobrze wypocznij porzadnie. A jak Twoj M z ta noga chora pojedzie:szok: a gdzie jedziecie jesli wolno spytac?

Agatko my nie jedziemy na wczasy niestety:no:. Jedziemy do teściów na wieś bo u nas zrywają azbest z bloku i z obawy o dzieci wyjeżdżamy na ten czas. Ja bede jechała wiec maz nogi nie obciazy:-).

Kochane ja nie wiem jak ja wytrzymam tam bez BB:crazy:. Dzisiaj nie moge wytrzymac zeby do was nie zajrzec, a tam bez netu :szok:. To prawda że BB uzależnia:tak:

Ogarnęłam się trochę i czekam na gości :tak::tak::tak:

Iwonka Ty to dopiero masz fajnych teściów :tak: A jak tam planowanie ślubu, wesela, przyjęcia..... na co w końcu się decydujecie?

Iwonka c.28 odpoczywaj....... i wracaj do nas szybciutko :tak:

Ola jak tam zwierz na dachu :baffled: przepędzony?

Aniab fajnie, że wakacje się udały :tak: czekamy na foteczki :tak: a skórę potraktuj peelingiem gruboziarnistym..... ;-)

Leika jak minęła nocka? Mam nadzieję, że się wyspałaś.

Sewa no jakos moj nie moze wyrwac sie z pracy zebysmy pojechali do urzedu,ale jest szansa ze dzies chyba jednak pojedziemy i zalatwimy formalnosci zwiazane ze slubem cywilnym:tak::-)A jesli chodzi o tesciow to faktycznie sa ok ale tesciowa wczoraj mnie zdziwila swoja wypowiedzia mowiac do mnie: ja zabiore we wrzesniu na kilka dni Roberta od ciebie bo chcialabym spedzic z nim troche czasu bo sie za nim stesknilam bardzo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::eek:
IwonaC milego pobytu u tesciow:tak::-)To tez jak jakies wakacje skoro mowisz ze na wsi mieszkaja,oby pogoda dopisala:-)

reklama
Do góry