Dzieńdobry z rana. W końcu znalazłam chwilę żeby Was odwiedzić:-)Jestem wykończona bo mały ostatnio żle sypia:-(Poza tym jak się nie jest na BB regularnie to ciężko na nowo złapać ten rytm. I jeszcze tak dużo piszecie że nie jestem w stanie tego nadrobić
Wypoczynek nad morzem udany bo trafiłam na pogodę co zresztą odchorowałam bo dzień przed powrotem do domu poparzyłam się na słońcu
A teraz ze mnie skóra złazi i nic tylko się szoruję bo w sobotę slub siostry a jak ja będę w sukience wyglądać
Kasa przepuszczona
A w domu ciągle coś do roboty- jak nie sprzątanie to pranie i prasowanie to robienie jedzenia i jeszcze słoiki a to ogórki a to morele i jabłka 
ledwo zipię
Mąż kupił mi autko i nie wychodzi teraz z garażu a i jeszcze dostaliśmy wstępne pozwolenie na budowę - jeszcze starosta ma podpisać i ruszymy z budową więc same widzicie że wszystko się pląta:-)a jutro od rana strojenie sali na ślub, potem robię siostrze próbny makijaż i w sobotę od rana fryzjer, ubieranie siostry i imprezka także chyba po ślubie dopiero na 100 procent będę tu z wami a teraz tylko jak się uda:-)