reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy:-)

reklama
I my też już zakupiliśmy wózek:-) xlander xpulse. Z większych wydatków zostało tylko lozeczko i przewijak.
Widzę że niektóre z Was kupowały rzeczy kosmetyczne juz. Czy któraś myślała o firmie momme to me? Mają podobno żel ż fajnym składem do mycia.

Misia ja myślę że jak body ż krótkim to na to jeszcze pajacyk albo body z długim i do tego spipchy/polspiochy. Wszystko zależne od pogody jaka będzie.

Ostatnia edycja:
Karuzela wizualne fajny wózek:)
Ja chyba muszę porozkładać sobie zakupy na kwiecień i maj bo jak zaczne wszystko kupować w jednym miesiącu to wypłaty mi zabraknie:)

Morela u nas nie wolno bo polozne myja i przebieraja dzieci wiec nie patrzalyby czyje ubranko tylko wszysyko by poszlo do prania i sterylizacji wiec ubranek bym nie odzyskala.Mnie akurat absolutnie to nie przeszkadza.

Morela u nas nie wolno bo polozne myja i przebieraja dzieci wiec nie patrzalyby czyje ubranko tylko wszysyko by poszlo do prania i sterylizacji wiec ubranek bym nie odzyskala.Mnie akurat absolutnie to nie przeszkadza.
Aa to pewnie dlatego. U nas my się zajmujemy maluchami. Położna jak przyniesie po porodzie do łóżeczka to już ja się zajmuje. One jedynie pomagają jak komuś potrzeba. Myślę , że teraz przy 2 już nie będę miała problemów :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry