reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hello,ja zagadałąm sie z mężem znowu na skype,,,ach a wy lulki poleźli..

Cześć dziewczynki my juz po torcikach i grillku :-p:-p
Imprezka była udana chociaż zaczął padać deszcz :no:.
Zdjęcia jutro bo aparat się rozładował :tak:.
Na działkę nie jadę bo pogoda się skwasiła i nie będę dziecka trzymać w domu jak tam nawet nie mam na czym bajki jej włączyć, to wolę w domu zostać ( jeszcze pies i kot do tego, w głowę bym dostała jak bym to wszystko musiała tam w domku trzymać ). Mąż sam pojedzie bo z działki do roboty ma tylko 7 km a z domu ponad 40. Wiecie że to będzie nasza pierwsza taka rozłąka ( bo wróci w czwartek ) :szok::-(. Tak jak czytam że Wasi mężowie wyjeżdżają na tyle tygodni to Was podziwiam że dajecie radę.

Buziaczek witaj Mamusiu, nie martw się nie zapomnimy o Tobie. Jak będziesz miała czas to wklej jakieś fotki :tak:. Całuski dla Ciebie i Blanki.
Ewcia to synek Ci kolację pyszną przygotował z deserkiem ;-):tak:.
Super,ze impreza Aniu udana.Czekamy na foteczki jutereczko.
NOm synek robi amku i kaze to jesc,niewidoczne oczywiscie.

Ha,ha,ha ale się uśmiałam, kucharz Ci rośnie ;-):tak::-D
Jak mus, to mus..... do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Ciężko jest ale..... takie życie :-(
NO rośnie....no właśnie jak mus to mus...

Idę lulu! Dobranoc!
MIłych snów kochana..

Zobaczcie gdzie mój mężulo chce mnie zabrać-zajeb...ste miejsce..nie wiedziqałam ze takeic acko istnieje...
http://www.my-tropical-islands.com/index-p.htm

reklama
Ale masz bUziackzu śliczności,ach zakochałąm się,ależ księżniczka.
Ale po tobie ma noseczek śliczny...ale cudo takie maleństwo...niech ci się zdrowo chowa kochana...buziaki dla WAS

A ja też idę spać i dojść nie mogę :confused::confused:

Buziaczek Blaneczka cudna :tak::tak::tak::tak:cud miód :tak::tak: sama słodycz :tak::tak::tak:

Ewcia a my co? We dwie na posterunku ;-):tak::-D

A ja też idę spać i dojść nie mogę :confused::confused:

Buziaczek Blaneczka cudna :tak::tak::tak::tak:cud miód :tak::tak: sama słodycz :tak::tak::tak:

Ewcia a my co? We dwie na posterunku ;-):tak::-D
He standard Sewcia tylko myy....
A ty to chyba lunatykujesz,bo miałaś już spać,:-D:-D
Widziałam,że z mężem przez skype gadałaś,ja tyż..ależ mamy kontakty skypeowe..wow...:-D

Taa wiem hehe ale liczysz 5,5 zawsze to o pół mniej co nie???
Dobra rzecz tens kype,,,,za darmoche gadanie.
A ja gadałąm z meżulo i mówil,ż eu nich jest za 20 euro internet,wiec zakąłda sobie i bedzie spokojnie prawie codziennie mogl z nami agdac.....

reklama
Do góry