reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

haha Kira25 skad ja to znam :-)
Popieram Ciebie same sie nakrecamy dziewczyny....a szyjka jest zamknieta ale na gorze a na dole jeszcze paluszka da sie wsadzic....ja nie siegaalam tak daleko....zreszta szczerze mowiac pozostawiam to lekarzowi..... niepotrzebnie sie tylko denerwujemy, nie znamy sie zostawmy to tym co maja pojecie o tym noi pamietajcie nerwy nie sluza dziecku.....mamy zdrowe maluszki, wazne by nie przemeczac sie...chociaz nasze babki i beez tych badan rodzily zdrowe dzieciaki :-)

reklama
Dziewczyny dzięki - ale jakos czasami takie głupie myśli chodza po głowie - eh. No coż jutro polowa a tu juz z górki

no więc juz jestem i według tego co wyczułam to moja szyjka jest "rozciapciana" najmiększa z mozliwych, aż sie sama zdziwiłam, zesztą jest bardzo wysoko i ledwo ją dosięgnęłam palcem wskazującym. Hmmm, palca się nie odważyłam wsadzić ale jakbym chciała to by weszło mieciutko jak w masełko ;)

Misiaq - kamien spadl mi z serca - dzieki za poswięcenie i eksperyment z własnym cialem dla dobra kolezanki :-* :-* :-*

ło matko jakie poswiecenia ;-) Karola7 wszystko wporzasiu jest nie martw sie ja sie wystraszylam ze u mnie jest strasznie strasznie ciasno..... nie powiedzialam tego ginowi bo wysmial by mnie ;-)
jejku male kopie mnie dzisiaj w brzuch kolo pepka ale suoer...wkoncu bez bolesnych beckow :-)
a jeszcze do twardych brzuniow zobaczylm gdze teraz mamy jelita i wiecie co przerazilam sie teraz wiem dlaczego czasem mam taki wielki brzuch...i twardy

Myfa a gdzie to zobaczyłaś? Bo ja juz od dawna chce sobie obejrzec jak nam sie to przemieszcza. Jakaś stronka? CZy z gazety?

ja mam taki rysunek z książki "w oczekiwaniu na dziecko" gdzie widać że wyrostek robaczkowy w 20 tyg jest na wysokości pępka :) a to juz duże przemieszczenie :)

No ja też ciekawa jestem jak to wygląda wiem ze w 36tyg macica jest najwyżej czyli pod żebrami potem stopniowo opada
wyobrażcie soebie jak nasze organy wew sie przemieszczają!! ;D

reklama
Do góry